Bokföring April Daily Profit

Nu när jag börjat bokföra de tjänsterna jag följer till deras odds i seperata spreadsheet har jag fått en väldigt fin överblick hur det går för dem. Men det är inte bara detta som är syftet. Jag kan nu även jämföra mina resultat med deras och få svar på frågor man annars är ganska ovetande om. Hur mycket edge tappar jag? Hur många spel missar jag?

De 3 jag bokför just nu är Gowi, George Dempsey MLS och Daily Profit. Tänkte här summera och jämföra hur det gått för dem och hur jag ligger till i jämförelse.

Vi börjar med Daily Profit!

Daily Profit

Dpstat

dpgraph

Daily profit började månaden bra, men den 17e vände det. Och det rejält. Månaden slutar på hela -1226. Deras rekommenderade kassa för tjänsten är 4000 vilket gör att startade man 1 april har man nu förlorat 30% av kassan. Startade man den 18 april så hade man legat -3171 vilket är mer än 75% av startkassan. Man kan lätt konstatera att det krävs en bra mycket större startkassa n de 40u som han rekommenderar!

Personligen ryggar jag med 40€ per unit och ligger bra back denna månaden på deras spel.

dpmy

Missat nästan 40 av deras spel, men har samma negativa ROI i stort sett. Att jag missar såpass många spel är på grund av att de australiensiska sporterna (NRL, Super -15 och AFL) skickas ut på natten och kan vara svåra att matcha. Jag missar även en del spel på grund av att jag inte har 5Dimes som han börjat att ta spel ifrån. När oddsen är där ifrån är det sällan man får dem priserna matchade på Matchbook.

Antalet spel denna månaden är 184 stycken. Trots det är det inte direkt som att det är en stor arbetsbörda att rygga. Har man konto på 5Dimes, Pinnacle och Matchbook så får man dessutom hans odds utan problem och det går fort att få spelen placerade. Trots detta dåliga resultat så är jag fortsatt positivt inställd till denna tjänst och både hoppas och tror att Maj kommer bli en mycket bättre månad!


Imorgon kommer en rapport från GDMLS ut och troligtvis kommer Gowi-rapporten ut någon dag efter det 🙂

Trevlig valborg alla!

Annonser

2 reaktioner på ”Bokföring April Daily Profit

 1. Hej, fick mailet om hur det hade gått den senaste tiden.
  Följ oss istället på gratisspelen.

  http://www.sharps.se/spreadsheet/nba-gambler

  Antal spel: 100 Insats: 795 Vinstprocent: 57%
  Vinster: 57 Vunnet: +498.46 Medelodds: 2.17
  Förluster: 43 Förlorat: -333 Medelinsats: 7.95
  Push: 0 Netto: +165.46 Medelvinst: +1.65
  Levande spel: 0 ROI: 120.81%
  Levande risk: 0 Startkassa: 0
  Levande vinst: 0 Kassa + netto: 165.46
  Kassa – risk: 165.46
  Kassa + levande: 165.46

  • Vilket mail? Vill du göra reklam i mitt kommentatorsfält, fine. Men du behöver inte hitta på att det är jag som frågat om det.

   Även om jag skulle ha skickat ett mail till dig och frågat. Varför inte svara på mail istället?

   Det är kul att det går bra för dig Lazlo och jag önskar dig all lycka. Hoppas även det vänder för dig med dina fonder i NBA och MLB som inte gått så bra vad jag hört.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s