Bokföring April GDMLS

Dagen inlägg blir om George Dempseys MLS tjänst. Vi börjar direkt:

MLSstat

 

19 spel denna månaden och minus 5.39 units. En riktig skräpmånad av honom. Avslutade med ett dubbelunit spel inatt som förlorades, såklart. Hans MLS-säsong har börjat lika bedrövligt som hans NBA-säsong har varit.

MLSMY Missat 6 av hans spel, men tror alla de spelen är från NASL och andra mindre ligor som han ibland skickar ut spel från. Har klarat mig hyfsat undan och inte gått lika mycket minus som honom. Det är en väldigt enkel tjänst att rygga och där är i stort sätt ingen slash när han skickar ut spelen.

Förra säsongen ska han ha lagt 390 spel på MLS och CONCACAF med en ROI på 117%. Med den här takten verkar det inte bli över 200 spel eller ens en vinstsäsong. Jag har tappat väldigt mycket förtroende för honom och sättet han agerar på. Speciellt efter hans NBA säsong som verkligen varit bedrövlig. Hade han inte haft ett proven record av SBC hade direkt avfärdat honom som scam. Nu ger jag honom ett tag till men jag har redan bestämt att det inte blir fler säsonger med honom.

Ett exempel som visar på stor oseriösitet är det här inlägget vi som betalande kunder fick:

MLSscamHan skickade ut 2 spel denna dagen, utan att vare sig PinnacleSports eller Bet365 hade släppt odds eller lina på matcherna. Fullständigt värdelöst!

Nej jag vet inte riktigt hur långvarig jag blir att följa denna tjänsten. Jag rekommenderar heller ingen att signa upp sig med hans tjänster. Jag kommer att ge honom åtminstone Maj med för att se om jag känner bättre för tjänsten då. Annars hoppar jag av detta tåget och lägger den i högen av misslyckade investeringar.

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s