Bokföring April Club Gowi

Ja vilken månad av Gowi. Ingen som följer honom kan vara missnöjd med resultatet efter April iallafalll. Kronan på verket var förra lördagen när han satte alla 10 av sina spel. De som även följer hans golflir fick även in en 10+ oddsare där. Nej inte mycket att klaga på med resultatet.

Gowi är en som jag klagat väldigt mycket på. Dels för att han inte har någon öppen bokföring, dels för att jag (och många andra) tror han fifflar med sina siffror. Sen har jag klagat mycket på hans blåa spel och inte vetat hur jag ska ta till mig dem. Jag har helt enkelt valt att inte spela dem eller ens läsa vilka dem är. På så vis slipper jag bry mig om dem överhuvudtaget. Finns de inte, störs man inte.

Nu över till resultaten!

GowistatBlev precis 100 spel för honom denna månaden med en fantastisk ROI på 121.11%. Plus 29 units. En helt fantastisk månad alltså.

GowigraphÄven grafen är vääldigt fin, med knappt en minusdag och med det stora skiftet i kurvan den 25e.

GowiMYMina spel från Gowi är några färre. Det är en hel del spel jag självmant väljer bort som till exempel Europacuperna. Men jag missar även massor av spel. Många som jag lägger är dessutom live. Det har blivit mycket svårare att rygga honom sen jag slutade med Sportmarket. Eftersom oddsen droppar så fort är det nästintill omöjligt att få bra odds med Ibramarket.

Att jag får en högre ROI än honom beror på stor del att jag inte lägger europacuperna. Han är verkligen dålig där och jag förstår inte varför han envisas med att lägga spel där.

Mitt medelodds är högt pågrund av att jag ryggade någon outright i golfen under Masters för att ha något att följa. Utan det spelet är snittoddset 2.25 för mig, alltså exakt samma som för honom.

Nej vi lägger en bra månad med Gowi bakom oss. Han var räddaren i nöden för mig under april då exakt alla andra slutade på minus. Football Investor gick till exempel 1-11 samma dag som Gowi gick 10-0. Slutade den dagen på minus, hur otroligt det än kan vara.


 

Nu när säsongerna lider emot sitt slut så kommer det klart bli färre spel. Jag kommer även bara att rygga de tre som jag har redovisar spel för. Till hösten får jag se hur upplägget blir och vilka jag tar in.

Det var allt för idag. På återhörande!

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s