Bokföring Maj Club Gowi

Har tagit lite tid men nu kommer iallafall en summering av Maj-månad. ”Notes on the brief side today” som Gowi hade uttryckt det.

Efter den fantastiska månaden i april så blev maj klart sämre och vi slutade till slut på ett minusresultat.

Screenshot 2015-06-08 at 21.17.11

Nästan 100 spel även denna månad. Rätt imponerande med tanke hur de flesta av hans ligor avslutas/avslutats. Han la även en del ströspel i ligor som inte jag varit med om att han lagt spel i tidigare, tex Portugisiska och ett spel på Boxning.

Boxningen är dock inte med i bokföringen, precis som golfspelen och nu även målskyttespelen. Dels för att de inte intresserar mig det minsta, dels att det blir mycket jobbigare att titta på utfallet.

Screenshot 2015-06-08 at 21.17.26

Månaden började bra innan han kom i en svacka där knappt något spel satt på två veckor.

Eftersom jag knappt haft tid att lägga spel den senaste veckorna så blir min bokföring av hans spel ganska ointressant och kommer därför inte analyseras alls.

Imorgon kommer summeringen av Daily Profit.

Må väl så länge!

Annonser

2 reaktioner på ”Bokföring Maj Club Gowi

 1. Intressant projekt du har på g, du verkar seriös och verkar även förstå MM, grunderna för att kunna lyckas.

  Men jag skulle vilja ge några råd.

  Du bettar relativt låga stakes men bettar av vad jag förstått det nästan uteslutande på de största ligorna. Du har säkert gjort ditt jobb och hittat starka killar på de här ligorna men varför inte leta upp tipsters som rekar på små marknader? ”Bankroll builders” så att säga. Det finns de som håller sig till Challengertouren i tennis, cykling, trav, damfotboll, osv. Dina stakes är så pass små att du inte skulle ha några problem att följa sådana i uppstarten för att snabbt kunna bygga en rejäl bankrulle och sedan använda dig av de stora grabbarna.

  Sedan över till GOWI då. Vad jag har förstått det så har du inte följt honom särskilt länge men har ändå beslutat att utesluta blåa spel, golf, målskyttar och något mer? Du bör absolut inte ha några problem att hitta toppodds och följa dem? Du förlorar pengar på att inte följa, mycket skumt upplägg IMO. Och tycker du att variansen på golfen är för hög så bettar du för höga stakes. Sedan läs hans previews, lär dig hans språk och när han är ”keen”. Fortsätter du följa honom och konstant läser hans previews så kommer du att börja förstå att det är väldigt stor skillnad på ett 1.5 units spel en dag och ett 1.5 units spel en annan dag. Det är ett newsletter, inget tipping sheet, kom ihåg det. Du kan göra så mycket mer än du anar.

  • Tack för din kommentar och dina tips.

   Jag följer en del andra som jag inte skriver om här i bloggen som kan kallas som ”bankroll builders”. Tar inte upp de i bloggen eftersom marknaderna är små och det blir ganska ointressant med tjänster som inte håller i längden, eller vad tycker du? 🙂

   Även en jobbig sak med alla såna tjänster (som jag känner till) är att de är svåra att rygga. Spelen kommer lite var som helst och man behöver ha sitt kapital väl utspritt över många bolag. Sen har jag inte alla bolag kvar att spela med. De som jag obehindrat kan lägga mina spel på är Expekt, Bet365 och Nordicbet av ”de vanlilgaste”.

   Sen tycker jag att det är lika bra att göra det seriöst direkt från början. Kan jag inte vara vinnande med relativt små insatser nu med asiaterna, så kommer jag inte kunna vara det i framtiden heller när jag har större rulle.

   Angående Gowi så tror jag mycket väl att man kan få ut mycket mer av hans tjänst av att läsa hela preview. Men jag har helt enkelt inte tid eller ork att läsa igenom texten. För mig är det ett tipping sheet och inte ett newsletter. Även om jag vet att man får ut optimalt av tjänsten om man gör som du.

   Men jag tar självklart till mig av dina tips och ska ha i åtanke att kanske läsa några previews när tid ges 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s