Bokföring Juni Club Gowi

Efter förra månadens minus studsade Gowi tillbaka denna månaden med en kanonmånad. En ROI på 113 och en profit på nästan 20 units. Mer kan man väl inte begära? Screenshot 2015-07-03 at 17.23.46104 spel denna månad och han håller snittet på runt 100 spel i månaden.

Trodde det skulle bli en ganska lugn månad, eftersom hans enda ligor som var igång har varit Wimbledon, J League, MLS och Serie A. Men utöver dessa har han även spelat massor på Copa America, Dam-VM och Nottingham. Jag personligen har inte följt honom på varken Dam-VM eller Copan. För det första är han helt oprövad på dessa turneringar och för det andra tror jag inte att han har en edge där. Ser man tillbaka på månaden så visar även det lilla samplet att jag har gjort rätt då han är minus på de ligorna.
Skulle man bara ta bort dessa två meningslösa turneringar hade statistiken visat 118% i ROI på 78 spel. En klar förbättring till en lägre arbetsbörda.

Med 3 månader av bokföring är vi nu uppe i över 300 spel och en ROI på över 110%. Kan det vara så att Gowis egen statistik verkligen stämmer? Vi får väl se i framtiden. Men pessimisten i mig säger att vi snart kommer få en rejäl svacka igen.

Only time will tell.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s