Höst

Ett tag sen jag skrev ett inlägg på sidan. Har varit bortrest och och vilat upp mig inför hösten och jag känner mig mer taggad än inför någon höst tidigare. Hösten är även min favoritårstid så jag känner mig väldigt positiv just nu!

Sen säsongsstarten har jag inte kommit upp i fart med spelen. Inga spel alls när jag varit bortrest och det har jag varit väldigt mycket. Ett 100-tal spel som bäst har jag nog presterat. Har inte någon aning om hur det gått för mig då jag inte bokfört något sen den 4/8. Ska ta tag i livet nu de närmsta dagarna och sen kommer det en månadsrapport i början av september.

Av vad jag läst på Twitter verkar det inte som att det varit några superresultat från varken Gowi eller, framförallt, Daily Profit den senaste tiden så jag kanske tajmade in min frånvaro perfekt. Ska såklart även uppdatera bokföringen på deras tjänster så fort jag får tid över!

Enligt Steve som driver Daily Profit så gick de minus 11 units förra veckan. Hur skönt som helst att ha missat den helt. Att fått den svackan samtidigt som börsen, som är ett annat stort intresse för mig, störtdök hade varit lite småjobbigt psykiskt. Nu känns det som att jag kommer in perfekt för att det ska vända och jag känner mig positiv inför hösten!

Ska försöka vara lite mer frekvent uppdaterare på bloggen. Blir alltid mer optimistisk och mindre tiltande av att skriva på bloggen. I dåliga perioder håller det mig positiv och en bra perioder håller det mig nere på jorden. Uppmanar andra att göra samma sak, så mycket tid tar det inte och det är väldigt skönt att se mer objektivt på sitt spelande 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s