Uppdaterat spreadsheet

Har nu lagt x antal timmar på att uppdatera spreadsheet och är nu klar med både Gowi och Daily Profit för de som är intresserade. Jag har nu bokfört båda tjänsterna sen 1 april, alltså snart 5 månader. Båda två ligger på plus efter 482 respektive 728 spel.

Är verkligen imponerad av Gowis resultat som presterar väldigt bra. En ROI på över 108% efter nästan 500 spel är riktigt bra. Sen är ju frågan hur bra resultat man själv har på honom, då oddsen faller väldigt fort i vissa ligor. Men att få ett odds inom 5 tick borde man med enkelhet klara och då har man en väldigt bra avkastning på hans spel.

Daily Profits ROI har sjunkit väldigt mycket efter de senaste veckornas svacka, speciellt NRL förlorar massor just nu. Just nu under 102% i ROI är inte riktigt godkänt i sig. Men tjänsten är väldigt lättryggad och man får nästintill alltid minst rekat odds.

Tillsammans har dessa två tjänster lagt 1210 spel, med en omsättning på 1566,75 units och en vinst på 72,38 units och en ROI på 104,6%. Ett väldigt bra facit och kan jag bara komma i närheten av de resultaten så är jag mer än nöjd med mitt spelande.

Dessa två tjänster plus en annan kontakt är de jag ryggar i min ERG 2.0 fond och det känns väldigt tryggt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s