Månadsrapport Augusti

Ja då var första månaden avslutad. Blev lite av en mjukstart då jag varit mycket bortrest och inte la ett enda spel på över en vecka(!). Det är iallafall kul att vara igång igen och att skriva månadsrapporter. En stor del av de roliga med betting för mig är att analysera och titta grafer (kalla mig gärna nörd). Augusti är överlag en väldigt lugn månad inför att alla ligor i fotbollen ska dra igång. Men nu ska väl de flesta intressanta köra på för fullt vilket betyder att Gowi har alla sina ligor i rullning = Stor omsättning att vänta i september! DailyProfit har bara MLB, NRL och AFL igång där de två sista börjar lida mot sitt slut. Men MLB har många matcher kvar av serien och även slutspelen så någon nöd på omsättningen blir det inte där heller.

Här kommer siffrorna för Augusti:

ERG 2.0 Augusti

2.0 statistik

Första månaden började tyvärr med en förlust på nästan 3000:- för min huvudfond. Inte riktigt den starten man ville ha men inget att göra åt. Kom trots att jag varit borta så mycket upp i 182 spel vilket ändå känns positivt.

2.0 Graf

Kom kanske tillbaka från min resa några dagar för tidigt då jag direkt efter gick på en rejäl svacka och 5000+ minus.

Fördelning Aug

Ingen av mina 3 rekare gick plus denna månaden. Gowi och X gick miniminus medan Dailyprofit gick tokdåligt. För att jämföra med deras resultat fick de följa resultat:

Gowi AugDP Aug  X Aug

Både Gowi och X gick rejält plus på sina spel medan jag fick bättre resultat på mina ryggningar av Dailyprofit än vad de fick på sina spel. Anledningen till att jag inte fick liknande resultat än Gowi är att jag lägger självmant inte alla hans spel (tex CL har jag filterat bort) och de spelen gick väldigt bra. Sedan har jag missat väldigt mycket när jag varit bortrest. Att X gick med minus beror helt och hållet på varians att jag missat fel spel och nästan hälften av spelen dessutom.

X har jag även bestämt mig för att lämna mitt flatbet spelande på och köra efter hans units (1-10) med 100:- unit. Jag tror att detta kommer gynna mig. Jag räknar med att han kommer ha en ROI på 110% på sina spel och jag får nästintill varje gång samma odds. Tiden får utvisa om det är rätt beslut men det känns som rätt val med tanke på risk/reward. Ett maxbet för honom blir 1000:- för mig vilket egentligen bara är 2.5% av rullen.

ERG Volym Augusti

Jag kommer inte analysera mitt Volym-spreadsheet så grundligt som 2.0 men tänkte ändå redovisa statistiken för fonden varje månad utan någon längre kommentar:

ERG Volym Aug

Som avslutning kan jag säga att det är kul att vara igång igen och jag ser fram emot hösten. Hoppas att jag redan i september kan vända till ett grönt resultat. Det är alltid roligare att logga in på Sharps när man mötts av ett grönt sken.

Må väl kära läsare 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s