NFL-Start

Som rubriken antyder är det väldigt snart start för NFL, närmare bestämt premiär redan i morgonnatt med matchen Patriots-Steelers. NFL har av vad jag minns varit en av mina bästa ligor att rygga så det är verkligen med förväntan jag ser fram emot säsongen. Det är även en serie jag följer privat så det är blir dubbelglädje med seriestarten.


 

Enligt Gowis statistik på sin hemsida har han följande resultat på NFL:
American Football: Bets 126, Turnover 75,900, Profit + 14,170, ROI + 18.67%

Enligt mina gamla spreadsheet så har jag haft en ROI på över 110% även på mina ryggar. Men det ska blir extra intressant att se vad han kan få nu när jag själv även bokför hans odds.


 

Även Dailyprofit kommer generera spel på NFL men först efter vecka 6 då ”modellen funkar bäst då”. Frågar ni mig så tycker jag modellen fungerar helt okej även om man ser över hela säsongen då den har följande resultat de senaste 5 säsongerna:

Totals #Bets #Wins %Wins  $Bet  $Profit %ROI
TOTAL 909 486 53.5%  $ 165,127.55  $ 9,614.55 5.8%

Men det verkar ju sannerligen lovande om man kan förvänta sig bättre än det om man startar efter vecka 6.

Det är synd att det inte är fler matcher i NFL eftersom resultaten alltså är väldigt bra i den serien.


 


Jag fick även ett mail från Lazlo att han kommer släppa sina NFL-spel gratis på NFL-Gambler.com 
Jag personligen kommer inte rygga honom, men det kanske är intressant för någon annan att rygga honom på NFL. Enligt hans Spreadsheet har han en ROI på 94% på 164 lir förra säsongen. Och av vad jag har för erfarenheter av honom är det trots hjälp av sidor som William Hill och Unibet.


 

Lycka till med säsongen! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s