Daily Profit i djup svacka

Dailyprofit svacka

Har precis bokfört Daily Profits spreadsheet så det är up-to-date. Det är ingen vacker syn just nu och trenden är väldigt tydligt neråt. Här ovan har jag bifogat grafen för tjänsten från den 29 juli fram till gårdagens MLB, ungefär 1,5 månads spel alltså. På den lilla tiden har man fått ett minus på 33.14 units. Detta med en medelinsats på 1.01 units per spel. Galet vilka swings det kan bli i betting!

När jag gick med i tjänsten så rekommenderade de en bank på 40 units för att klara svängningarna under säsongen. Jag har hela tiden varit väldigt skeptisk till att det inte räcker och de senaste 6 veckornas resultat är ett solklart bevis på det. Hade man gått med i tjänsten den 29 juli hade man alltså spelat bort 82 % av sin startrulle. Jag själv skulle säga att tjänsten kräver minst en 60 unit bank. Gärna 75-80.

Steve har själv ändrat sin rekommendation till 50 units nu under sommaren någon gång. Även det tycker jag alltså är på tok för lite. Då hade man ändå spelat på 2/3 av sin startrulle på 6 veckor.

Zoomar vi ut säsongen och ser från när jag startade bokföra deras spel (1 april) så är nu nästan hela vinsten utraderad, endast 8 unit kvar. ROI är nere på 100.83. Fortfarande plus, men inte riktigt godkänt för en tjänst som närmar sig 1000 lagda spel.

Visst slår man ofta bokfört odds och jag har egentligen bara räknat med en ROI på 102.5%. Men jag tycker trots det att tjänsten har en del att bevisa. Men det är väl antagligen bara så man känner när en tjänst går dåligt. Hade trenden varit på andra hållet men med samma resultat som helhet hade jag inte tvivlat en sekund på tjänsten. Det är väl bara att bita i det sura äpplet och hoppas att vändningen är nära! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s