Portföljförändringar

Har inte skrivit ett inlägg på länge och så kan vi ju inte ha de. Inte så att jag inte har haft något att skriva om, utan det har varit fruktansvärt mycket i vardagen med bland annat jobb och tenta-plugg. En sak som är väldigt skönt med att bara rygga och inte leta egna spel är att man kan göra det trots att vardagen är väldigt tjock. Att lägga de 20+ spelen jag lägger varje dag tar bara en kvart ungefär. Sjukt smidigt och stabilt! När jag cappade MLB så la jag minst 2 timmar varje dag vilket jag absolut inte har tid med idag.


Men som rubriken hintar om har jag gjort lite förändringar i min portfölj. Den första och lite mindre förändringen är att jag gått ifrån mitt flatbet på 400:- ännu en gång. Jag har sedan tidigare släppt flatbet på Xspel och följer där hans units (1-10) med 100:- per unit.
Till säsongsstarten av NFL har jag även valt att rygga Gowis NFLspel med en annan insats. Instället för 400:- per spel har jag satt ett flatbet på 600:- per spel där. Detta har jag gjort av flera anledningar.

  • Jag tror att Gowi kan hålla den höga ROI han haft tidigare och därför är det rätt val med tanke på risk/award.
  • Eftersom omsättningen på dessa spel är så pass låg, räknar med runt 75 spel på hela säsongen, så riskerar jag inte direkt min kassa på att höja insatsen.
  • Jag följer NFL varje helg och det är därför extra spänning att ha lite högre insats på dessa när man ändå ser matcherna.
  • Eftersom jag följer matcherna så tror jag att jag hade spelat egna ogenomtänkta spel på matcherna om jag inte haft en högre insats.

Min andra förändring är lite större. Jag ryggar sedan tidigare X spel, dessutom med högre insats. Dessa spel jag ryggat på honom är bara från en serie som jag valt ut att rygga honom från. Från mitten av månaden ryggar jag även de andra serierna han följer. Detta gör att min omsättning har gått upp riktigt rejält, men jag tror absolut att han kan hålla en bra vinst även på dessa serierna. Att jag inte ryggade alla serierna från start är pga jag varit osäker på om jag skulle ha tid att lägga alla och valde därför bara ut hans absolut bästa. Men jag har nu märkt att jag kommer ha tid och då ser jag ingen anledning att tacka nej till en bra extra avkastning. Dessa spel ryggas med flatbet 400:- och inte med rörliga unit som jag gör med hans andra spel.

På de första 2 veckorna har han lagt ungefär 100 spel så detta kommer höja min omsättning markant. Därför kommer jag se över mitt mål för året eftersom 2000 spel inte är en rimlig målsättning längre. Faktum är att jag nog lagt det redan vid årsskiftet.


Bara en vecka kvar av månaden och det ser just nu betydligt bättre ut än förra månaden. Men sånt förändras snabbt inom betting (bara att se på Januari iår när allt gick åt helvete efter den 19e), så det gäller att njuta så länge det varar.

Hörs om en vecka då månadsrapporten kommer!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s