Månadsrapport september

Andra månaden avklarad och denna månaden tog spelen verkligen fart. Precis som jag skrev i förra månadsrapporten så blev omsättningen väldigt hög för september. Den blev dock väldigt mycket högre än vad jag tänkte då i och med att jag började rygga alla Xs spel istället för bara hans bästa liga. Det resulterade i 150+ extra spel. Samtidigt har jag lagt väldigt få spel från Dailyprofit denna månaden, vilket kanske är tur då resultaten där inte riktigt går som vi vill. Över till siffrorna!

ERG 2.0

erg 20 september

Ja vad kan man säga om september? BOOM! Vilken jävla månad det blev! 383 spel är en väldigt bra omsättning som jag är riktigt nöjd med! ROI på 109.43% är helt outstanding och inget jag kommer hålla över tid, men riiktigt grymt att ha det över en månad och så pass många spel! 18 663:- i vinst, nästan lika mycket som mitt mål på 20 000:- över hela året(!). Det målet ska jag dock se över då min omsättning kommer öka väldigt mycket pga X.

Graf september

Grafen för september är intressant. Den 17e så låg jag på minus 2000 kronor. Sen kommer en explosion, särskilt de sista 10 dagarna när bara spel efter spel trillar in! Vilket rus man får när det går så bra som det gjort nu! 20 000 plus de sista 2 veckorna av månaden, och det med en snitt insats på strax över 500:-.

Cappers september

Om vi delar upp det capper för capper så ser vi att Det är X som står för 14 000:- av vinsten. Han håller en hög volym och en hög ROI just nu. Jag tror inte det kan vara så långvarigt, men att jag ska kunna hålla en ROI på 105% på honom är inte omöjligt. Det bästa är att jag inte har något märkbart oddsdropp på honom utan får i stort sett samma odds varje gång.
Gowi har också gått som tåget denna månaden. Kör efter ett eget filter med bara de av hans ligor jag tror han plussar på. Därför blir det mycket färre spel än för hans officiella stats.
Daily Profit har en riktigt kräftgång just nu. AFL och NRL slutar denna helgen och de är hans bästa ligor. MLB fortsätter tugga på, men det känns inte som att modellen ligger rätt just nu. Jag kör dock vidare då jag tror att jag till slutet av säsongen kommer få ett positivt resultat trots allt!

Gowi septemberDP sepX sep

Enligt min bokföring av tjänsterna så hade både Gowi och Dailyprofit en minusmånad, medan X hade en ROI på 112.27%. Riktigt anmärkningsvärt att Gowi har en minusmånad samtidigt som jag har en ROI på 118% på hans spel. Sätter jag in mitt filter i hans officiella bokföring hade resultatet dock varit bättre:

Gowi sep filter

Jag har haft en hel del tur med vilka spel jag missat av honom! Men ganska sjukt att man kan höja hans resultat från -300 till +800 bara genom att ta bort hans sämsta ligor? Ligor som Champions League kan jag direkt avråda er från att rygga honom i då han underpresterar där vaarje gång!

ERG Volym

Snabb kommentar av mitt Volym-projekt också.

Volym sep

Projektet går lååångt över förväntan med en ROI på 108.28 denna månaden med. Omsättningen är jag däremot inte alls nöjd med då jag har som mål att lägga 500 spel i månaden här. Troligtvis kommer jag höja omsättningen nu i oktober, men jag hade räknat med fler spel i september.

Annonser

En reaktion på ”Månadsrapport september

  1. Ping: Månadsrapport Oktober | enriktiggambler

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s