NHL-Start

NHL startade inatt vilket betyder ännu fler matcher att kunna spela på. Jag kommer enbart att följa Daily Profit på NHL men det kommer troligtvis tillföra en hel del turnover trots allt! Spelen är en bart på totals-marknaden vilket kan göra att det blir svårt att få kvoterade odds på Pinnacle. När spelen skickas ut är limiten på Pinnacle Sports strax över 10 000 SEK vilket i sammanhanget får anses som lite. Har man däremot tillgång till flera bookies så ska det nog inte vara några problem att slå det kvoterade oddset.

Förra säsongen slutade på en kraftigt minus för modellen, men jag tror och hoppas att det bara var ett mellanår av en annars bra presterande modell. Jag kommer köra modellen som brukligt med 400:- i flatbet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s