NBA-Start

NBA-startar idag. En serie jag inte finne mycket intresse i att följa och se på, men som är en bra liga att betta på med matcher varje dag. NBA har varit min stora förlustaffär tidigare, med en ROI på runt 90-95% de senaste två åren, men jag tror och hoppas att det vänder till denna säsongen (såklart, annars hade jag inte valt att betta på den).

Tjänster
Jag kommer att följa Daily Profits spel även på NBA, men jag kommer inte lägga spel när oddsen blivit slashat. Får jag inte minst det odds han får så blir det inget spel. Jag tror inte det kommer att generera några stora pengar med den här modellen, men några tusen fram till jul ska de kanske kunna klämma fram.

Jag kommer också följa George Dempseys NBA även iår. Han var katastrofalt dålig i början och slutet av säsongen ifjol men där imellan gick det helt okej. Jag tror att han kommer prestera mycket bättre iår och siktar på en ROI på 103% med honom. Jag har funderat kring insatsen med honom och kommit fram till att jag nog ska ha en högre insats än 400, som annars är mitt standardbet. Detta för att jag nu har gått mycket plus de senaste månaderna och 1% är högre nu än tidigare. Det känns som ett givet steg att höja flatbettet när en ny säsong startar med en ny tjänst. Insatsen på honom kommer därför att bli 600 som nu är ungefär 1% av min kassa.
För er som också vill gå med och följa honom så är det tyvärr inte möjligt då hans service är stängd för nya medlemmar och bara vi som var med förra året får vara med. Detta året blir även gratis för oss på grund av att han gick minus förra året.

Annonser

3 reaktioner på ”NBA-Start

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s