Månadsrapport oktober

Haft en hel del att göra så månadsrapporten har fått dröja lite, men här kommer den iallafall. Händelserik månad med start i både NHL och NBA vilket gjort att omsättningen ökat ännu en gång. Och om jag sa att omsättningen var hög i september så är den verkligen hög i oktober. X omsättning är verkligen hög och han står för 70% av min omsättning just nu. Vi sätter igång med siffrorna

ERG 2.0

Screenshot 2015-11-10 at 09.35.32

Månaden slutar på ett blygsamt plusresultat efter en väldigt svängig månad med höga berg och djupa dalar. Jag kom upp i hela 491 spel denna månad, varav X står för 350 av dem. Jag ser det som väldigt problematiskt att en så stor del av min omsättning kommer från samma rekare. Mitt resultat står och faller mycket med hur han presterar vilket jag inte alls gillar. Samtidigt är han troligtvis min starkaste rekare men 70% av omsättningen är alldeles för mycket.

Screenshot 2015-11-10 at 09.42.03

Som jag nämnde i introt så var det svängigt deluxe. Första 11 dagarna rakt ner i källaren med minus nästan 10 000. Efter det åkte vi som en rekyl upp 20 000 till ett stabilt plusresultat för att sedan åka jojo i slutet igen. Att månaden skulle börja ner var ganska väntat efter den sjuka avslutning jag hade på september. Jag ser det som en styrka att resultatet blir positivt trots den stora negativa streaken i början. Resultatet på 2867:- är jag nöjd med!

Sen starten har jag nu lagt över 1000 spel och har en ROI på 103.5%. Kan jag hålla detta ett helt år så vore det helt fantastiskt!

Screenshot 2015-11-10 at 09.48.35

Hur presterade då de olika rekarna? Jo Gowi drog den tunga lasten denna månaden och har de två senaste månaderna varit helt fantastisk. Bara att hoppas att det fortsätter. Daily profit slutade på en tusenlapp plus. Kunde varit mycket mer om inte MLB presterat helt horribelt. Som tur var ryggade jag bara 4 spel från hans MLB modell denna månaden(4 förluster), annars hade resultatet varit mycket sämre. NFL, NBA och NHL hade alla väldigt bra resultat och det är bara att hoppas att de fortsätter. Överlag börjar jag dock bli mer missnöjd med tjänsten, men det kommer jag nog ta i ett separat inlägg.
X, som står för 70% av omsättningen, slutar nästintill på plusminusnoll. Jag är trots det nöjd eftersom han själv visade ett stort minusresultat med en ROI på 94.8% på 436 spel. Jag duckade det rätt bra tycker jag och hoppas att vara med på en fin vändning i november.
George Dempseys NBA gjorde även entré i slutet på månaden och började precis lika illa som förra året. Enbart 7 spel som går in i oktober men ändå 713:- minus.

November, som snart är halvvägs när detta skrivs, kommer fortsätta med väldigt hög omsättning. Jag har ingen aning hur det gått än så länge eftersom jag inte fört in spelen i spreadsheet än, men det känns som att jag troligen kommer upp i 500 spel igen.

ERG Volym

Som vanligt en snabb kommentar om mitt sidoprojekt ERG Volym som vanligt:
Screenshot 2015-11-10 at 10.02.29

Mycket sämre månad än man är van vid för Volymspelandet. Stortminus denna månaden. Positivt iallafall att jag nästan når upp till målet på 500 spel, men om det ska bli minusresultat kan jag gärna vara utan den höga omsättningen. November har omsättningen varit väldigt låg i denna fonden då den fått lida för att jag varit upptagen. Men det tar vi i nästa månad 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s