Förändring… igen.

Jag har gjort ändringar i mitt spelupplägg igen. Ingenting jag gillar eller tycker är bra, men jag kände att det inte var rimligt att spela som jag gjorde. Problemet tog jag även upp i månadsrapporten för oktober. X står för en alldeles för stor del av min omsättning i fonden och jag vill inte vara så totalt beroende av hans resultat. Jag har funderat och kommit fram till en lösning som jag tycker är mycket bättre än tidigare.

  1. Jag går tillbaka till att vara selektiv och enbart ha X allra bästa spel i huvudfonden. Jag ändrar (vilket jag redan gjort vid månadsskiftet) dessa spel till flatbet 1000:- istället för att hoppa upp och ner med insatserna. Dessa spelen är de som har gått allra bäst för mig sen starten och jag litar på att de kommer fortsätta generera en bra avkastning.
  2. Jag har tappat motivationen med min Volymfond. Det är fruktansvärt jobbigt att lägga och bokföra 400 spel på en månad á 100:-. Avkastningen på tiden är alldeles för låg. Därför uppdaterar jag denna fonden  till Volym 1.1 där flatinsatsen är 200:- med en omräkning efter varje månad. Till Volym 1.1 hamnar X:s spel som inte hamnar i huvudfonden. Jag flyttar även upp 3 rekare från min Volym 1.0 och kör på. Jag räknar med att denna fond kommer omsätta massor men ändå ha en hyfsad avkastning varje månad. Denna fonden startade jag 12/11 så spelen rullar redan i den.
  3. Sen månadsskiftet har jag även höjt insatsen på alla Gowi-lir till 600. Troligtvis kommer jag höja denna snart igen, kanske till månadskiftet, och då upp till 1000:-

Dessa 3 ganska stora förändringar är alltså gjorda. Daily Profit har jag kvar på 400:- flat och George Dempsey står kvar på 600:- flat.

Vid årsskiftet planerar jag även börja använda Sportmarket Pro igen vilket jag tror kommer ge mig en liten boost i avkastningen då jag får användning av fler bookies än de två jag använder just nu.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s