Daily Profit plockas bort

Jag har bestämt mig för att plocka bort Daily Profit från min rygglista. Jag har haft tjänsten i 9 månader och ger nu upp den helt. Jag tror att viljan att den ska vara bra har hållit mig kvar längre än vad som egentligen är klokt. Att det är Steve som driver bloggen Daily25 som har tjänsten har nog bidragit en del till att jag stannat kvar såhär länge då det är lite av en förebild för mig inom betting.

Anledningarna är många till att jag nu ger upp och jag tänkte ta upp dem här i bloggen som en liten review.

Jag har bokfört deras spel sen 1 april iår och då bokfört med deras odds. Jag har inte haft med deras handikappspel på de australiensiska sporterna (AFL, NRL och Super 15) då de enbart är för deras australiensiska följare.

Skärmklipp2

Inte mycket till stats att hänga i julgranen. I sin marknadsföring av tjänsten har han varit väldigt tydlig med att dessa odds är väldigt enkla att slå då de är tagna direkt efter Sportpunters följare har tagit sin del av kakan. Detta stämde till i våras och det gick ofta att få några tick högre. Dock har antalet medlemmar hos DP ökat markant och oddset kommer väldigt sällan upp över bokfört odds. De fortsätter snarare ner. Ser man nu till hösten när det enbart är amerikanska sporter så är oddsen som han publicerat de bästa som man ser oftast.

Tidigare var Pinnacle den enda bookien som användes för att på så vis vara ”fair” mot de som ryggar. Detta ändrades dock till att han även började ta odds från 5Dimes. En bookie jag personligen inte använder eftersom de enbart har dollar som valutaalternativ. Detta får jag lite skylla mig själv för, men det är inte värt jobbet att översätta valutor tycker jag.
Oddsen han tar från 5Dimes är ofta stora utstick från resten av marknaden och speciellt från Pinnacle. Detta har gjort att jag fått svårt att rygga många av spelen.

Jag var väldigt taggad när NFL skulle dra igång men när den väl startade valde de att inte ge ut spel den första halvan av säsongen. Konstigt beslut enligt mig eftersom enligt Sportpunters statistik går han plus även på den halvan.

När väl spelen började komma valde de att ge rena utsticksspel från den australiensiska bookien topasport. Förstår inte alls varför detta gjordes och när jag frågade dem var svaret att det var för att de ville ha jämförbara stats med de andra sidesporterna NRL och AFL där odds tas från Topasport. Oddsen är alltid minst 5 punkter högre än hela den europeiska och asiatiska marknaden så har man inte denna udda bookie missar man väldigt många spel.

Skärmklipp5

NBA-Säsongen har börjat bra med fantastiska resultat. Den är dock väldigt svår för mig att rygga då oddsen ofta droppar och aldrig återupphämtar sig. Många spel är även utstick från 5Dimes. NFL har börjat fantastiskt på Sides medan den gått katastrofalt på Totals. Och sidesen får man som europé inte till jämförbara odds. NRL och AFL gick bra och de fick man ofta bättre odds på i somras. Tvekar dock på om det håller även nästa år då det är många fler som kommer följa nästa säsong i och med att man kan köpa enbart en liga nu.

Super15, MLB och NHL har inte presterat alls. MLB gick dock helt OK fram till slutspelet. Plockar man bort den så visas svagt plus.

Ovan ses stats för tjänsten till vänster samt mina egna stats på dem till höger från 1 augusti.

Som ses är vi båda råminus sen min fondstart. Man ser även att jag missat över 200 spel. Några självmant, som slutspelet i MLB, men många som jag helt enkelt inte kunnat matcha oddset. Mitt snittodds är 0,04 punkter under deras vilket gör stor skillnad i längden när det är en marginaltjänst.

Mitt betyg om tjänsten är att den var en hyfsad tjänst fram till någon gång i somras. Efter det tycker jag att tjänsten blivit väldigt mycket sämre och jag uppmanar inte någon att följa just nu. Den del som är intressant är AFL och NRL och den startar inte förrän till våren. Det är en hel del osäkerhet också om oddsen håller för så många som kommer vilja rygga.
NFL trodde jag skulle bli intressant, men jag är grymt besviken över hur de valt att sköta den.

Så, där var över 700 tecken där jag spyr galla över Daily Profit. Men jag har pratat med ett par stycken som också följer och ingen är plus på tjänsten. Jag sparar hellre pengarna och tar in någon/några andra när jag finner någon intressant.

Det blir ny månad imorn vilket betyder att det är dags för månadsrapport igen. Det kommer nog inte att ta så lång tid innan den blir klar denna månaden så ni kan vänta er den innan denna veckan är slut.
Tills dess, må väl alla 🙂

Annonser

4 reaktioner på ”Daily Profit plockas bort

  • För det första tycker jag det är i högsta laget med 400 kronor/ månad. För att det ska vara värt det ska den summan måste jag ha högre insatser.
   För det andra är det bara Inside som presterar och han rekar bara på Eu-bookies -> håller inte i längden.
   För det tredje tycker jag inte om att spelen kan komma nästan när som helst på dygnet. Då blir man aldrig riktigt ledig från spelandet.

   Dessa är mina argument 🙂 Ska dock bli intressant vad Wolfman kan prestera nu de bytt ut Larre.

 1. Ping: Summering ERG 2.0 | enriktiggambler

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s