Månadsrapport november

Ja ännu en månad har passerat och det blir dags att sammanfatta. Månaden har flutit på bra och jag summerar med ett fint plus återigen. 3e raka månaden med ett plusresultat känns väldigt stabilt!

ERG 2.0

Screenshot 2015-12-05 at 14.13.07

Lite färre spel denna månaden än förra men omsättningen ungefär den samma. En ROI på 104.14% är klart godkänt och hade jag haft det i snitt hade jag varit mer än nöjd. Nästan 10 000:- i netto känns väldigt bra. Nettot sen start är efter november uppe i 27 829:- vilket ger en ROC på ungefär 70%. Riktigt bra!

Screenshot 2015-12-05 at 14.21.30

Det blev även en väldigt stabil månad med en 3-4 dagar som stod för i hela vinsten och resterande dagar +/-0. Skönt med en månad där största dippen är <10% av kassan. Man blir inte alls frustrerad när man slipper de allra största fallen.


December kommer omsättningen dras ner markant i fonden. Dels har jag plockat bort Daily Profit från min rygglista. Det betyder att runt 150 spel fallar bort i December. Jag har även flyttat X volymspel till Volym 1.1-fonden. Jag gissar att fonden kommer att ge runt 100 spel i december. Alldeles för lite tycker jag så jag kanske kommer plocka in några nya till Januari!


I December kommer jag höja flatbet på Gowi till 1000:- spel. Detta för att få upp omsättning lite. Jag ser det inte som någon större risk heller då 1000:- motsvarar under 1.5% av kassan.

Volym 1.1

Detta är min nya fond som ersätter Volym-fonden. Ni kan läsa mer om mitt mål med fonder HÄR. Jag startade fonden med flatbet på 200:- den 12/11 och resultatet för första månaden blev följande:

Screenshot 2015-12-05 at 14.38.21

En väldigt bra start på fonden får man väl säga. Enligt min strategi så har jag nu uppdaterat flatbet till 250:- per spel för december.

Jag har blivit lite orolig såhär långt in i december då det varit vääldigt stora oddsdropp på många av spelen jag ryggar här. Detta kommer hämma väldigt mycket om det inte bättras och jag kan till och med få plocka bort någon jag följer. Time will tell, men det känns inte så bra såhär långt.


 

Tycker det är kul att det är många som börjat redovisa egna månadsrapport i twitterflödet. Jag finner det väldigt intressant att läsa om andras spelande och det är kul att se att det går så bra för alla!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s