Lucka 10

Fick idag utmärkelsen Lucka 10 av Peppe på hans blogg.

Blev och är oerhört glad över att hans ord och jag tycker det är väldigt kul att det är personer som uppskattar det jag skriver. Det värmer något otrolig när man får läsa så fina ord. Kan rekommendera er att läsa igenom hans blogg då han skriver mycket intressant i den!


 

När jag ändå skriver ett inlägg kan jag säga att jag så smått börjat testa att rygga ett par tjänster/personer i ERG 2.0. Omsättningen på dessa kommer vara låg och jag kommer flatbetta dem med 500:-. Detta är tjänster/personer som jag har bra koll på, men som jag varit osäker på om jag ska ta in och börja rygga. Att jag varit tveksam är på grund av att de inte har någon viss tid som de skickar ut spelen, utan det är 18 timmars jobb om man ska spela direkt. Just dessa 3 har jag, efter att ha följt dem några månader,  märkt att droppet är minimalt på vilket gör att jag nu ger det en chans.

Kommer jag fram till att det är för jobbigt eller att det leder till stress eller dåligt fokus på resten av livet så hoppar jag av dem och kör på med de jag har sen tidigare.

Annonser

2 reaktioner på ”Lucka 10

  1. Ping: Månadsrapport December | enriktiggambler

  2. Ping: Månadsrapport Januari | enriktiggambler

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s