Målsättning

Julen är över och vi börjar närma oss det nya året. Tycker verkligen om mellandagarna. Man gör en sista effort för att avsluta det gamla året på bästa sätt, samtidigt som man smider planer inför det nya.

Jag är inte den som håller på med nyårslöften. Det är bara trams. Det jag gör är istället att jag sätter upp mål för vad jag ska uppnå under året. Jag sätter mål inom många olika område; karriär, självuppfyllelse, träning, ekonomi och så självklart inom spel. Genom att skriva upp målen så är det större chans att de lyckas och man kan alltid påminna sig själv om varför man gör saker.

Förra årets mål med mitt spelande var:

  • Gå med vinst.
  • Driva vidare bloggen och hålla den kvalitativ.
  • Utveckla mitt tänkande och kunnande.

De två sista är inga direkt SMART:a mål och knappast mätbara, men jag tycker mig nog ha uppfyllt båda två. Den första punkten är det lite sisådär med eftersom jag hade den otroliga svackan i början av året, och nu även i december. Jag kan ta med mig mycket av detta året och jag ser med glädje fram emot nästa år, som jag verkligen tror och hoppas kommer bli ett super-år.

Målsättning 2016

Så för att ha något att jaga under 2016 har kommit fram till följande mål:

  • Göra en vinst på 100 000. Ja, det kan tyckas överilat att sätta ett så högt mål. Speciellt eftersom inte 2015 slutar med gröna siffror. Men, följer jag den strategi jag haft nu under hösten och behåller disciplinen så är detta ett klart uppnåbart mål. En snittvinst per månad på 10 000 ser jag som fullt möjligt.
  • Fortsätta skriva om spelande på EnRiktigGambler. Jag har en del planer för att utveckla bloggen ytterligare. Det är bara tiden som är en bristvara. Jag tjänar ju trots allt inga pengar på bloggen så den kommer ofta i andra hand. Ett mätbart mål kan vara att jag ska ha fler sidvisningar än 2015.
  • Fortsätta att göra grovjobbet med att bokföra betaltjänsterna själv. På detta sätt skapa mig mer kunskap och kunna utnyttja att jag har full koll. Det förekommer även en hel del fusk med siffror där ute, så var försiktiga och lita inte på någon!

 

Det var mina spelmål för året. Har inte tänkt mig att köra en viss ROI som mål eller ett visst antal spel. Jag kör på utan att ha sånt i åtanke. Det detta året är att tjäna pengar, sen om det är med 1000 spel och 110 i ROI eller 10 000 med 101 i ROI spelar för mig ingen roll.

Jag kommer lägga upp målen som en egen flik. Kanske bifogar några av mina andra mål där också för att motivera mig mer 🙂

Ha ett gott nytt år allesammans!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s