Månadsrapport December

ERG 2.0

Dags för månadsrapport igen. Som väntat sjönk antalet spel rejält denna månaden. Färre spel leder till större risk/chans för varians. Det slutade med en katastrof:

1

En hemsk, jävla månad,ursäkta språket. Sånt som händer, men det känns riktigt surt. Minus 16 000 på en månad är blytungt. Men får se det som en nyttig väckarklocka. Jag har trots allt höjt mina insatser väldigt fort och kanske haft lite hybris. 1500 spel med en ROI på nästan 104% och 3 raka vinstmånader kanske satte sig på huvudet så att jag höjde för fort? Det är ingen häpnadsväckande svacka egentligen, det som gör den jobbig är just att insatserna är högre denna månaden och därför blir förluster mycket stora i paritet med mina tidigare vinster. Just Gowi, vars insats jag höjt 3 gånger (Läs mer om det här) står för hela förlusten:

gowi

Det gör det extra surt. Mitt filter jag har på hans spel presterade även det mycket dåligt vilket försämrade resultatet väsentligt jämfört med om jag tagit alla hans spel.

Omsättningen var väldigt låg med inte ens 150 spel. Jag visste den skulle bli låg så ingen chock. Efter någon vecka in i månaden började testrygga några jag följt (läs mer om det här). Några av dessa kommer jag fortsätta med denna månaden då jag tycker det funkat helt OK, samtidigt som jag valt att ta bort en del då det var jobbigare än jag trodde.

Till Januari tror jag det bli lite högre omsättning. Hoppas på runt 250 spel åtminstone så att inte variansen blir så stor. Med tillräcklig volym så tror jag resultatet även blir bättre på kort sikt då det jämnar ut variansen.

ERG Volym 1.1

Min volymfond som jag renoverade förra månaden fortsätter tugga på bra. volym

Ingen vidare ROI, men med så bra volym blir det ändå bra med pengar. En lite svacka i slutet sänkte resultatet en del också. Till Januari har jag höjt insatsen till 300:- per spel från 250:-. Detta för att när månaden startade var min bokföring på plus 9000 vilket hade gjort att höjningen skulle vara till 290. Men för enkelhetens skull valde jag att gå upp direkt till 300.


Sammanlagt resultat på minus 13 000:- kan sammanfattas med att det blev en dyr avslutning på året. Förhoppningsvis bara en hack i maskineriet och att vi är tillbaka i vinnarspåret igen redan i Januari.

God fortsättning på Er!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s