Byta spreadsheet

Efter att ha blivit tipsad om Betwatcher igår har jag starkt börjat fundera på att byta över till att bokföra på den sidan. Jag ser många positiva funktioner på den sidan som jag saknar på Sharps.

  1. Jag kan ha olika valutor i samma spreadsheet då den översätter dollar/euro/pund till svenska kronor automatiskt.
  2. Den visar hur stort mitt saldo är på alla bookies och även sammanlagt, vilket gör att man har stenkoll på hur mycket pengar man har.
  3. Färdiga filter som visar hur det går i olika sporter, speltyper, bookies, oddsintervall mm. Detta går att ta fram manuellt på Sharps, men bekvämt att ha det klart.

Framförallt är det att kunna ha alla spel i ett spreadsheet som attraherar mig. Jag är för perfektionist för att själv översätta valutorna från euro till SEK. Att få det serverat hade varit perfekt!

Det finns en del baksidor med sidan dessvärre. Nummer ett är att den är jävligt ful. Funktionell, men ful. Ingen direkt dealbreaker men ändå ett minus. Nummer två är att det inte finns något automatisk inmatning av matcher som det finns på Sharps. Detta kommer göra det väldigt tidskrävande att lägga in spel, minst dubbla tiden per spel. Det gör en stor skillnad när man som jag igår har 70 spel på en dag.


Jag har funderat på detta lite fram och tillbaka men tror jag behåller Sharp fram tills dess att jag börjar använda Sportmarket igen och då får flera valutor. Detta hade jag tänkt göra redan nu till årsskiftet men har ändrat mig till att göra det vid säsongsstarten efter jul istället.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s