Hur mycket en tipster tjänar?

Steve skrev ett väldigt intressant inlägg om sin tjänst DailyProfit, som jag tidigare följde. Han går där igenom hur mycket han tjänar på tjänsten och hur många subscribers mm. Siffrorna är enligt mig abnorma.

Till att börja med är oddsen redan slashade efter att Sportpunters egna subscribers fått tillgång först. Jag tror absolut det kan finnas utrymme på dessa stora ligorna för att det ska vara värde kvar på dessa ändå, även om inte hans stats är så imponerande. Det som för mig sedan känns orimligt är att denna andra-hands-tjänst har tagit in 250-280 subscribers varje månad. Nog för att det kan finnas marginaler, med inte så att så pass många kan göra vinst på dem.

Den andra siffran jag nästan tappade hakan av, var hans intäkter på tjänsten.

”From subscriptions alone we made $136,763.00.”

Helt galet att han kan tjäna så mycket på tjänsten. Målet är även att höja intäkterna till $200,000.00 vilket bara gör det ännu sjukare. Trodde inte alls att det var så lukrativt att ha en betaltjänst och nu förstår jag att det ploppar upp nya hela tiden.

Har haft tankarna på att börja cappa själv igen och med möjligheterna som finns med betaltjänster kanske det är rätt väg att gå? 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s