Tidseffektivitet

3 veckor sedan senaste blogginlägget. Så kan vi ju inte ha de, så tänkte ta mig tid att skriva av mig lite.

Har denna månaden haft väldigt mycket att göra privat så spelandet har kommit i andra hand. Trots det flyter det på väldigt bra vilket tyder på att jag har en väldigt bra arbetsvolym med mina spel nu. Jag är väldigt effektiv och har bara några tider per dag att passa för att få mina spel. Resten kan skötas löpande när som helst under dagen, vilket är fruktansvärt skönt.
Detta är något som jag kommer lägga mer vikt vid när jag, eventuellt, tar in någon ny att rygga i fortsättningen. För att rygga någon räcker det inte med att den har ett fantastiskt resultat. Det ska för mig vara möjligt att få samma/nästintill samma odds och det ska vara till minimal arbetsbörda.

Det finns många jag skulle vilja rygga egentligen, som jag har ryggat tidigare eller som jag säkerligen skulle ha ryggat för några år sedan. Men på grund av arbetsbördan blir det inte värt det för mig. Detta är något lärt mig den hårda vägen. Så sent som förra året var det nästan som en heltidssyssla att kunna lägga alla spel. Det funkar inte i längden och har man ett arbete där man inte befinner sig framför en dator hela dagen borde man ha detta i åtanke innan man börjar rygga någon ny.

 

Övriga tankar:

Blev jag kallad riskavers av en i min klass i skolan igår. Detta eftersom jag inte investerar i förhoppningsbolag på börsen. Kändes väldigt konstigt att bli kallad de.


Snart bara en månad kvar till MLB säsongen startar igen. Hade tänkt dra igång och börja reka där igen. Men kommer, till en början i varje fall, inte ha det öppet då jag är väldig osäker på min förmåga efter att haft uppehåll så pass länge. Eller kanske jag har de öppet, för att sätta press på mig själv. Vi får se när det lider.


Trender inom spel kommer och går (kommer ni ihåg när alla spelade 2-6 systemet?).

Den senaste trenden, som hållit igång ett tag, är att spela på hörnor. Finns flera som jag vet behärskar de och har fantastiska resultat. Av vad folk skriver på Twitter så verkar det vara den mest lukrativa marknaden som finns att spela på. Och så många kan väl inte ha fel? Eller?

Annonser

7 reaktioner på ”Tidseffektivitet

  1. Att du vågar dig på hörndebatten 😉 Jag säger inte emot att man kan vara vinnande på hörnspel men personligen är jag inget fan av det av anledningen att inget lag spelar går in i en match med ambitionen att skapa hörnor.

    Trevligt inlägg som vanligt 🙂

  2. Jag har sett för lite statistik när det kommer till hörnspel för att ha någon starkare åsikt. Har du någon du ryggar som kör hörnspel? 🙂

  3. En annan tanke är utbetalningsprocenten, vet du vad den ligger på när det kommer till hörnspel? Samt limiten, Sbo eller Pinnen kör inte hörnspel såvitt jag sett. Det är väl ett annat litet problem

  4. Det luriga med hörnor har tidigare varit (om jag inte är helt fel ute) att det erbjudits av EU-bookies och utbetalningen legat kring 80%. Rent teoretiskt bör det vara mycket svårare att gå vinnande på en sådan marknad än om marknaden ligger på 95-97% återbetalning. Detta baseras iofs på att förutsättningarna med oddssättning och marknad ser likadana ut. Om Pinnen nu erbjuder spel och återbetalningen är högre borde en hel del av argumenten mot hörnspel vara omotiverade. Dock dåligt med egen erfarenhet kring marknaden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s