Månadsrapport februari

Ännu en månad har passerat och det är återigen dags för en månadsrapport. Innan jag börjar vill jag bara tacka alla som skriver, både per mail och twitter, att de uppskattar mina inlägg. Även om jag i grunden skriver mest för min egen del är det kul att det är så många fler som har användning av de.

Nu kör väl igång!

ERG 2.0

ERG20

Efter vad jag läst på twitter så var februari en dålig månad för många. Och när det till och med är folk som går minus på twitter, då är det illa! Men även för mig blev det en kass månad. ERG 2.0 gick 6000 back och åt upp mer än halva vinsten som blev i januari. Egentligen inte ett katastrofalt resultat med en ROI på 96.68% men eftersom min medelinsats blivit så pass hög (kommer ett inlägg om detta) så blir det en hel del slantar ändå.

Antalet spel för månaden är också lite av en besvikelse. Jag vill minst ligga på 250 spel för att få bort så mycket som möjligt av variansen och nu när jag ligger under 200 känns det inte riktigt bra.

Precis som förra månaden var det Gowi som var den stora boven och han noterade ett minus på 4500. Sen min höjning till 1000:- flatbet på honom har han nu 3 raka minus månader för mig. Jag har dock fortfarande tro på honom även fast grafen är bland det sjukaste jag sett:

Gowi

ERG Volym 1.2

ERG12

Volymfonden har sedan uppdateringen till 1.2 gått helt okej. Iallafall i jämförelse med hur det såg ut i januari. Inga imponerande siffror men ett plusresultat är alltid ett plusresultat!

Volymen uppgick till 490 spel vilket jag definitivt är nöjd med. Dessvärre kommer omsättningen sjunka drastiskt i mars eftersom den som bidrar med flest spel inte längre kommer förse mig med spel. Hans del var ungefär hälften av spelen denna månad. Framtiden för min volymfond är därmed osäker då det i mars inte kommer vara tal om någon volym då jag inte räknar med fler än ungefär 200 spel. Troligtvis kommer jag köra ut säsongen med de som ingår i fonden och sedan får den ligga på is till hösten då det är dags igen.

Att ha någon form av volymfond är viktigt för mig då den gör att jag får utlopp för mitt spelberoende. Jag älskar att ha massor av spel igång och då passar det perfekt att ha ett sånt här sidoprojekt. Det gör att min huvudfond blir mer seriös och att jag följer mina regler i den.

Sammanfattning

Tillsammans gick mina fonder -5124:- i februari. Jag är nu längre ifrån mitt mål än jag var när året började vilket är en klar missräkning av vad jag hade både förväntat och hoppats på. Som jag skrivit mycket nu på sistone; jag hoppas att nästa månad blir bättre!

Målsättning

Totalt för året är resultatet nu -2778:- och med 10 månader kvar krävs en uppgång med 10 277:- i snitt per månad för att nå mitt mål.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s