Månadsrapport mars

Dags igen för månadens summering. Lägsta volymen på hur länge som helst, men det har jag redan skrivit om i tidigare inlägg. Inte mycket att skriva utan vi kör igång med analysen direkt!

ERG 2.0

2.0

B2B månader med förluster är inte roligt och det är då man verkligen börjar fundera. Jag tycker personligen det var skönt att landslagsuppehållet kom och att det blev en paus med spelandet. Det är alltid bra att få perspektiv på saker och zooma ut lite. Både för mig som ryggar och för de som jag följer.

Minus 5000 och ett nästan identiskt resultat som förra månaden. Låg omsättning av förklarliga skäl. Med tanke på hur många dagar som var helt spelfria är volymen ändå godkänd. Som jag skrev i mitt förra inlägg så har jag gjort lite ändringar i portföljen och jag känner mig riktigt nöjd nu. Håller jag mig till denna strategin så kommer detta året snart att vända!

ERG 2.0 Q1

q1

Med marsmånad avslutat så är det även dags för kvartalssummering. Ett bortkastat kvartal känner jag spontant med nästintill +/-0. Inte riktigt nöjd med volymen vilket troligen inte kommer förändras under Q2 heller. Är inte helt missnöjd med siffrorna, då de kunde varit betydligt värre med tanke på svackorna som varit och att de senaste två månaderna varit röda.

ERG Volym 1.2

volym

Fonden är inte vad den varit och kan knappast kallas volymfond längre. Jag kommer därför inte ha med en redovisning av fonden i varje månadsrapport längre utan den kommer troligtvis bara med i kvartalsrapporterna. Resultatet av 140 dagars spelande blev följande:

Volymfonden

Snitt på 20 spel per dag har varit ganska mastigt att lägga och bokföra. Men samtidigt har det varit väldigt roligt!

Jag är inte nöjd med att ha röda siffror och till den 30/6 juni ska jag nog vara uppe på grönt igen. Det ska jag själv se till eftersom jag kommer lägga mina egna spel i denna fonden. Har så smått under våren lagt lite spel på fotboll och på söndag är det premiär för MLB som jag kommer att börja cappa igen iår. Till en början i dolt spreadsheet, men inte omöjligt att jag kör öppet efter några 100 spel avgjorda.

Sammanfattning

Sammanlagt slutade månaden på -8 130:-. Riktigt tungt och jag är nu minus över 10 000:- sen årsskiftet. 9 månader kvar av året och 110 000:- ifrån mitt mål. Känns rätt avlägset just nu, men det går snabbt inom betting. Det vet alla som hållit på ett tag. Jag tänker inte ge upp i vart fall.

hundredk

Det var hela rapporten. Hoppas alla andra haft bättre månader!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s