Månadsrapport april

Usch vad tiden går fort. Ännu en månad har passerat och det är dags för summering igen. Jag har haft väldigt mycket annat denna månad vilket gjort att aktiviteten på sidan har fått stå tillbaka. Enbart 1 inlägg här och en handfull på Twitter kräver förbättring. Det har dock lugnat ner sig lite nu och jag hoppas kunna prestera några inlägg denna månaden. Rapporterna ska dock alltid bli gjorda så vi kör igång med den!

ERG 2.0

erg20

Tredje raka förlustmånaden för min fond. Börjar bli riktigt tråkigt detta! Denna månaden har känts bra under stora delar, men som man ser på grafen längre ner, har det varit helt sjuka swings. När jag lagt tid på annat och inte bokfört på flera dagar har jag uppfattat det som att gått bra, vilket ju alltså inte riktigt stämmer, tyvärr. Positivt är att jag har volymen ungefär där jag vill ha den. 330 spel ger runt 4000 spel per år vilket jag anser mycket bra. Men resultatet vill sig inte. Gowi såg för en gångs skull ut att göra en bra månad, men han sköt ut sig rejält i helgen, bland annat med 4 förluster i Japan, en annars väldigt stark liga för honom. Svårt att hitta någon direkt syndabock för att det går som det går denna månaden. Inte direkt någon som glänser eller skjuter ut sig helt utan det mesta är mellanmjölk. graf

Som ni ser är det väldigt hackigt. 3 rejäla uppgångar och 2 än värre nergångar. Att gå från +9270:- till -7400:- mellan 19e och 25e borde inte hända kan man tycka.

MLB 2016

ERG

Som jag tidigare sagt har jag återupptagit mitt eget cappande i MLB. Första månaden får ses som klart godkänt. Inte alls många spel beroende på att jag helt enkelt inte haft tid denna månaden. Hoppas på mer tid framöver och att jag kommer upp i ett snitt på 100 spel per månad med en ROI på 105%.

Rent allmänt tycker jag det är svårt att värdera såhär tidigt på säsongen och ser fram emot att man får lite mer säsongsaktuell statistik att ta ifrån. Jag har ändå värderat rätt bra och slår Pinnacles closingodds i 21 av de 30 matcherna.

Sammanfattning

Sammanlagt slutade faktiskt månaden på plus då ERG 1.2 presterade ett riktigt bra resultat på +2930. Total slutar månaden då på +787. Målsättningen att vinna 100 000:- detta året är nu officiellt kört, då resultatet är runt -11 000:- med 1/3 av året avverkat.

målsättnint

Jag kommer däremot inte ändra målsättning nu utan köra på såhär ett tag till. Oavsett resultatet tror jag faktiskt fortfarande på det jag gör och ett rejält plusresultat för året ska jag fixa!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s