Sommarmånaderna

Idag är de avslutande cupfinalerna innan säsongerna är över i de flesta länder. Det gör att vi går in i en lugn period spelmässigt. Under sommaren har jag bara Gowis spel på J League, MLS och brasilianska Serie A att följa samt 2 andra som rekar sommarsporter. Samtidigt kommer det ge mig mer tid till mitt eget cappande av MLB, där jag för närvarande ligger på ett svagt minus för säsongen.

Det kommer faktiskt bli riktigt skönt att dra ner lite på fokuset då våren har varit en stor besvikelse för mig. De 3 senaste månaderna har varit minus i ERG 2.0 och denna månad ser även den ut att bli röd. Resultatet totalt i fonden är nu nere på ett +/-0 resultat sen starten den första augusti. 10 månaders spelande med över 2600 spel, med 0 kronor i avkastning. Ganska bra minus på spelandet om tar i med avgifterna (vilket man såklart ska) i beräkningen.

Jag kommer dock inte sluta. Jag tror fortfarande att den strategi jag har är långsiktigt vinstgivande. I höstas när jag hade mindre insatser gick det riktigt bra. Sen december när jag valde att höja mina insatser har det bara gått utför. De två som jag bygger min portfölj kring, som motsvarat ungefär för halva min omsättning iår har haft ett trögt 2016. När det vänder för dem kommer det även göra det för mig.

Känns lite vemodigt att blogga när man av allt att döma är en förlorande spelare just nu. Kommer jag inte ha ett positivt resultat efter 2016 får jag nog seriöst utvärdera om jag ska fortsätta med spelandet. Men fram tills dess kommer jag köra vidare!

Over and out.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s