Är Gowi slut?

Det senaste året har fler och fler kommit till slutsatsen att Gowi är slut. Läser man på forum som till exempel daily25 så är en majoritet av de som skriver väldigt kritiska till att Keith fortfarande kan leverera. Jag har under hela denna tid stått fast vid att jag tror att det är lönsamt över tid att följa spelen och jag har även honom som en grundpelare i min portfölj.

Nu, efter att svackan pågått i ett halvår, börjar även jag få mina tvivel. Att han har gått minus i sig över denna tidsperiod är inte bra, men det kan inträffa. Men under dessa 6 månaderna har han faktiskt inte haft en enda månad med gröna siffror, vilket är väldigt häpnadsväckande.

Skärmklipp

Det rör sig heller inte om några småvolymer längre, utan vi är uppe i 621 spel. Minst sagt oroväckande.
Mina egna siffror på honom under denna tid är tyvärr ännu värre:

Skärmklipp2

Kan det vara så att han har tappat sin edge?
Vi får väl se, men trenden ser inte bra ut.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s