Månadsrapport Maj

Börjar bli tråkigare och tråkigare att skriva dessa rapporter. Resultatet går inte med mig överhuvudtaget och även denna månad kommer jag visa upp röda siffror. Kraftigt röda denna månaden också dessvärre. Vi kör igång med rapporten

ERG 2.0

stats

Huvudfonden landar till sist på -8163 kronor denna månaden. Riktigt tungt! Orättvist resultat på flera vis tycker jag. Först och främst så har jag en hitrate på 51.13% och ett medelodds på 2.1. Med dessa resultat hade jag haft en kanonmånad om jag bara flatbettat alla spel. Resultatet på mina spel under 1000-lappen var helt fantastiska medan de över var horribla:

999 1000

Till juni kommer jag gå tillbaka till basics och flatbetta allt med samma insats. Jag ändrade till att ha olika insatsnivåer eftersom jag trodde att jag skulle ha fördel av det med en överavkastning på vissa. Detta har inte blivit fallet, inte ens om jag zoomar ut och ser till hela årets siffror. Från start 1 juni (alltså har jag redan startat) kommer alla insatser i fonden att vara 1000:-. Är jag inte komfortabel med att spela 1000:- på en rekare, borde jag inte spela honom alls. Nu under sommaren är det ändå bara två av mina cappers som är aktiva i fonden vilket ger det en enkel start, då jag är komfortabel med båda.

graf

Som jag skrev i inledningen var det ett orättvist resultat på flera vis. Som ni ser var jag på plus siffror under stora delar av månaden och så sent som den 28e. Sen kom en dundersvacka med -10 000 på 3 dagar (en svacka som tyvärr fortsatt in i juni och är uppe i 15 000:- i skrivande stund).

Den avslutande svackan har nu tagit mig ner på röda siffror sen starten i augusti. Oerhört tungt, men samtidigt sjukt att det inte hänt tidigare med tanke på det riktigt risiga resultatet.

MLB 2016

Mina egna spel denna månaden då? Mja, vad ska jag säga. Projektet har inte ens kommit i andra hand, utan snarare tredje eller fjärde. Med så mycket att att göra har jag prioriterat bort det egna spelandet. Förhoppningsvis kan jag komma igång igen nu när det sista tuffa tiden i skolan är över. Men samtidigt börjar sommarjobbet redan imorgon vilket gör att det kanske sätter käppar i hjulen. Förhoppningsvis kommer det inte göra det utan jag kan på allvar börja spela mina egna.

mlb16

Resultatet var även det sådär över månaden. Ingen katastrof, men ändock minussiffror. 50 spel är inte fy skam egentligen. Men de är fördelade på under 10 kvällar vilket inte är bra. Jag behöver få in en struktur och en vana att cappa igen, vilket har visat sig svårare än jag trodde.

Sammanfattning

Målsättning

Totalt blev resultatet för månaden -7 500, då det blev ett litet plusresultat i ERG Volym 2.1. Totalt för året är jag nu -17 000:-. Målsättningen för året får bli att först och främst komma upp på gröna siffror i i ERG 2.0 fonden innan sista Juli då fonden firar 1 år.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s