Månadsrapport Juni

Japp, dags för månadsrapport igen. Denna månaden var riktigt blodig. Galet hur det kan gå. Jag kör igång direkt med siffrorna.

ERG 2.0

ERG20

När jag skrev av mig häromdagen skrev jag att det var blodrött. Det skulle bli ännu värre innan månaden var slut. Efter gårdagens 0-5 så blev facit för månaden -24 099:-. Alltså -24 flatbet. Detta på enbart 69 spel. Fullständigt bedrövligt. Jag hade enbart två stycker i denna fonden som jag ryggade denna månaden och båda underpresterade något kopiöst. Lycka i bedrövelsen är dock att siffrorna hade varit ännu värre om jag inte jobbat och missat massa spel.

ERG20

Som man kan se gick det ner för mig hela månaden i stort sett. En dag gjorde jag vinst (Jippie!). Det raka strecket i mitten var under min semester då jag inte la ett enda spel (vilket jag tycker är självklart när man är på semester).

Summerat är månaden den absolut sämsta i min spelhistoria och jag vill helst bara glömma den faktiskt. Men det ska jag inte tillåta mig till. Jag kommer bokmärka denna månaden och gå tillbaka och titta på den varje gång jag känner att jag börjar få hybris igen och tro att jag är oövervinnerlig.


ERG 3.0

Jag hade tänkt vänta med att ge mig själv en nystart till den 1 augusti då det är 1 år sedan ERG 2.0 föddes. Men jag väljer redan nu att avsluta detta spreadsheet och börja på ny kula. Eftersom jag redan nu vet vilken insats jag ska ha över hela nästa säsong och redan har sänkt till den så ser jag ingen anledning att vänta. Sen känns det lite bättre att ha starten när exakt halva året har gått, så mitt räkenskapsår startar samtidigt som vi går in i andra halvan av året. Så därför kör jag starten av ERG 3.0 idag! Presentation av nya fonden kommer senare i månaden. Jag kommer även att summera ERG 2.0 i ett eget inlägg senare i veckan där jag ska gå igen allt som hänt under året.

Tills dess, må väl mina vänner!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s