Summering ERG 2.0

Då ska vi göra en summering av detta projektet. Detta projekt som började så bra, men som slutade så jävla illa. Under dessa 11 månader följde jag, under olika perioder, 11 rekare som tillsammans kom upp i 2784 spel. Omsättningen blev 1 833 550 kronor, en helt galen summa när man tänker på det?
Resultatet blev till sist – 25 908 kronor.

Skärmklipp

Tänkte gå igenom alla rekare lite snabbt. Jag har valt att censurera vilka en del tjänster är då jag inte vill förstöra mina egna chanser att få bra odds på dem i fortsättningen.

Som sagt 11 rekare totalt, varav 3 stod för 80 % av spelen. #1 stod ensamt både för 45% av spelen och av omsättningen totalt. #1 har haft en en väldigt bra säsong för mig och har räddat mig från ett än värre resultat för året. Faktum är att resultatet var betydligt bättre sista maj då vinsten var 46 000 med en ROI på 106%. Men ett katastrofmånad i Juni förstörde de statsen ganska rejält. Men en solid gambler som jag kommer att ha som grundpelare även i fortsättningen i ERG 3.0.

#2 och #3 är två välkända rekare som jag varit öppen med att jag följt. I ordning är de Gowi och Daily Profit. Gowi är den i särklass som presterat sämst denna säsongen vilket – 36 000 visar på. Augusti fram sista November gick strålande för honom då jag hade en ROI på 107% efter 250 spel. Därefter  har det varit rakt utför med nästkommande 325 spelen med en ROI på 86%. Vet inte vad man ska säga om honom som jag inte redan sagt. Mitt förtroende är stukat, men kvar för honom och han kommer finnas med även nästa säsong.

Daily Profit skrev jag en lång sågning av i höstas när jag slutade följa tjänsten. Det inlägget hittar ni HÄR. Jag har inget förtroende för den tjänsten alls och kommer inte följa den i framtiden heller. Nu har de även höjt priset till 139 AUD, till skillnad från 39 AUD när jag gick med, vilket är ett fruktansvärt dyrt pris för att få slashade spel i andra hand.

#4 är en plump som jag är besviken på mig själv i efterhand att jag tog med. Jag gav stor tillit till en kontakt med bra trackrecord, men som i slutändan inte var tillförlitlig alls, med bland annat raderade spreadsheet efter svacka och liknande. Tråkigt, men jag har lärt mig min läxa.

#5 började jag följa vid årsskiftet och jag var med på en bra resa i början. Det är en bra tjänst överlag men den passar inte riktigt mig då spelen kommer oregelbundna tider. Jag tog med den eftersom jag hört så mycket gott om den, men jag har inte tid för det extra jobbet. Tjänsten är även lite dyr för mig efter att ha sänkt mitt flatbet.

#7 är också en tjänst jag tog in efter nyår, nämligen Football Investor. En väldigt bra tjänst enligt mig och enkel att följa med mail på regelbundna tider. Resultatet för mig blev inte bra denna säsong, vilket mer beror på dålig timing att jag hoppade på i en svacka. Bra tjänst, som tyvärr även den blir för dyr med mitt lägre flatbet.

#6 är mitt andra stora misstag denna säsongen, nämligen George Dempsey NBA. Jag började följa honom förra säsongen efter att SBC tagit in honom och rekommenderat tjänsten.De hade även trackat hans spel säsongen innan det med fantastiska resultat. Förra säsongen blev inte alls lyckad och jag var riktigt besviken att jag blivit lurad att ta in tjänsten. Sen när denna säsongen startade så bestämde jag mig av någon dum anledning att förra säsongen bara var varians och att det skulle jämna ut sig denna säsongen. Så blev inte alls fallet och straffet för mig blev -7 000,en siffra som skulle kunnat vara högre om jag inte tagit en stop-loss för en gångs skull. Riktigt risig tjänst som jag inte rekommenderar till någon.

#8-11 bidrog tillsammans med 105 spel men lyckades ändå göra en vinst på 8 000 kronor till mig. Dessa lägger väldigt få spel överlag och spelen droppar väldigt mycket när de kommer ut. Det är bra rekare, men sämre att rygga. Därför kommer jag inte följa någon av dessa heller till nästa säsong.

Där hade vi en liten genomgång av alla 11 rekarna. En slakt från min sida vilka jag tar med mig till nästa säsong, men jag tror det kommer bli bättre såhär. Suget att lägga många spel ska inte ta över och jag ska kunna få in ryggandet i min vardag på ett bra sätt.

Tänkte redovisa min graf också. En graf som är väldigt talande för hur säsongen varit. En fantastiskt höst där det tuffade på med vinster månad efter månad, för att sedan kollapsa helt efter nyår. Grafen påminner en hel del om min första säsong där det fullständigt gick åt pipsvängen i Januari (se bild 2).

graf

 

graf

Jag kanske bara ska spela på hösten för att sen ligga i dvala över våren och sommaren? Jag tror dock att det bara är en tillfällighet att det blivit såhär och att mycket beror på att jag har fått hybris efter en bra höst och fyllt på med fler rekare och höjt min insatser på de som gått bra. Då väntar det alltid en svacka runt hörnet.

Det var den genomgången. Nu kan jag lämna denna säsongen bakom mig och verkligen komma igång med EnRiktigGambler 3.0 som nu varit igång en vecka. Jag har även kommit igång rejält med mina egna spel på MLB vilket känns kul. Att lägga egna spel är både det mest frustrerande och roliga inom spel och jag är glad att jag fått in en rutin på det i min vardag igen. Jag kommer inom kort att skriva ett inlägg om 3.0 med mina planer, förväntningar och liknande.

Tills dess; Må väl mina vänner.

Annonser

2 reaktioner på ”Summering ERG 2.0

  1. George Dempsey  hahaha ja han var redan kass med TerryTipster för i tiden, jag tippa bättre basket, och det deltid, förresten vilken nummer är jag? 😎😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s