Lördagsdravel

En vecka sen mitt senaste inlägg, tiden går fort nu för tiden tycker jag. Jag vill till att börja med tacka för all respons jag fick i mitt senaste inlägg. Helt galet vilken spridning inlägget fick och vad många som var inne och läste. Det jag skriver om är väldigt nischat och intresset är ganska lågt för den typen av spelande. Att då se att hundratals personer besöker min blogg på en dag är överväldigande.

Jag sitter nu framför datorn och har precis cappat nattens MLB, har en rykande kopp kaffe framför mig och känner av lugnet av helg. Det är en känsla det där. Nattens baseball studsade min väg och jag startade efter allstar-uppehållet med 3-0-0. Jag har verkligen fått in en rutin att börja cappa själv nu och det känns väldigt bra. Känslan när jag vinner och själv har tagit fram spelen är större än när jag ryggat någon annan. Ryggningsprojektet blir mindre känslosamt och jag är relativt lugn i svackor. Man ser en långsiktighet och att man i längden kommer göra vinst. De man ryggar, ryggar man trots allt på grund av att de presterat under väldigt lång tid. Skulle jag med mina egna spel komma i en längre svacka så kommer det bli betydligt tuffare att hålla god min, tror jag.

Än så länge går mina spel bra och månaden har en ROI på 108.04% efter 38 spel. Känns betydligt bättre att skriva hur bra det går idag än igår då jag enbart hade en ROI på 100.11%. Så stor skillnad har 3 spel på ett så litet underlag. Något att tänka på när ni ska rygga någon. Läser ofta på twitter folk som hyllar efter såhär små underlag och folk som hoppar på vinnarvågen för att sedan vara med på nergången när variansen tar ut sin rätt.

I övrigt har månaden börjat på rött och jag ligger ett par units back. Ingen katastrof dock och det känns bra med mina lägre insatser. Detta är en nivå som jag klarar av enkelt psykiskt och som jag klarar av svackor, som den jag haft iår, med. Mitt inlägg om hur upplägget med ERG 3.0 är skjuter jag lite till på då jag fortfarande har en del funderingar om upplägget. Men inlägget kommer troligen i veckan eller till helgen i alla fall.

Tills dess, må väl och var rädda om er. Det är en farlig värld där ute.

 

Annonser

2 reaktioner på ”Lördagsdravel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s