Uppdatering

Nästan 2 veckor sen mitt senaste inlägg. Tiden räcker inte riktigt till för att blogga just nu. Jobbet tar upp 10 timmar på vardagarna och kvällarna spenderas hellre med vänner än framför en skärm. Helgerna har jag varit bortrest och kommer troligtvis vara de kommande också. Mitt inlägg om upplägget med ERG 3.0 är påbörjat men inte färdigskrivet så det dröjer ett tag till innan det publiceras. Dock inte allt för länge eftersom jag vill ha upp det innan jag publicerar månadsrapporten. Med ny månad redan på måndag så betyder det alltså att jag siktar på två inlägg nästa vecka. Med tanke på att jag inte bokfört ett spel sen den 20:onde och därför har ett par timmar med de, så är det en ganska järv tidsplan. Men inläggen kommer att komma!

I övrigt så har startar en av Gowis favoritserier igång idag; Ligue 2. Hoppas att det vänder för honom i och med att höstsäsongerna drar igång. Förra året hade han en riktigt fin höst så vi hoppas på en repris med de i år. Kul att höst/vår-ligorna ska dra igång överlag. Följde inte fotboll så mycket förra året, bara CL som lockade mig till TV-skärmen. Denna säsong kommer jag dock troligen se lite mer av Premier League. Tror det kommer bli en väldigt intressant säsong!

Lycka till med era spel mina vänner.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s