Månadsrapport Juli

Nej som jag skrev i mitt senaste inlägg räcker inte tiden till just nu. Nästan all vaken tid läggs på Pokémon Go och att hitta alla! Skämt osido så räcker verkligen inte dygnets timmar just nu. Galet vilken stor skillnad det är på att arbeta heltid och att arbeta deltid parallellt med skolan. Man får väldigt lite fritid, samtidigt som den fritid man har så blir det inte mycket gjort. Men under gårdagen rättade jag ikapp alla spel från juli och kan därför ikväll skriva en månadsrapport. Den första för ERG 3.0. Mitt inlägg jag lovat om mina regler för fonden har jag lagt på is lite då jag helt enkelt inte hinner eller orkar. Men här kommer iallafall en månadsrapport!

ERG 3.0

Screenshot 2016-08-10 at 19.30.39

Första månaden fortsatte precis som de andra månaderna detta året; rejält minus. 6000 kronor back var inte den starten jag ville ha, men jag får ta det för vad det är. 256 spel är jag väldigt nöjd med, med tanke på att det är lågsäsong. Jag har enbart ett par rekare igång just nu, samt mina egna spel. Alla som jag ryggar gick minus denna månaden, vilket är oerhört tungt.  Inte så stort underlag att dra några vidare slutsatser på, jag hoppas fortfarande på en vändning. Jag har trackat dessa killarna flera år och har siffror av 1000-tals spel på att de är vinnande. Visst kan det ha vänt och de tappat sin edge. Men jag tror inte de, även om det ser illa ut de senaste 500.

Mina egna spel däremot har gått ganska bra under juli:
Screenshot 2016-08-10 at 19.40.35

Kan jag hålla den nivån hela säsongen blir jag riktigt stolt. Det känns ändå som att jag kommit igång väldigt bra och cappandet har blivit en del av min morgonrutin. Och som jag varit inne på tidigare, det känns extra skönt att vinna när det är ens egna spel.


Annars tuggar spelandet på. Ligorna i Europa har så smått börjat dra igång och om bara ett par veckor är det full rulle igen. Det samtidigt som MLB fortsätter plöja på så kommer omsättningen för mig att höjas markant. Redan i slutet på september räknar jag med att vara uppe i 1000 spel i fonden. Senast då ska detta vara på plus, så jag kan fortsätta arbeta tillbaka förra årets vinst!

Det var allt för denna gången. Jag ska försöka få mer tid med skrivandet, men annars kommer i varje fall frekvensen av inlägg på bloggen öka igen under hösten då jag återgår till studentlivet.

Må väl min vänner!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s