Månadsrapport Augusti

Dags att summera den gångna månaden igen. Augusti har passerat och det är nu med starten av september som högsäsongen på riktigt startar igen. Fotbollsligorna har dragit igång och snart även de övriga vintersporterna med hockey, basket och amerikanska fotboll. Det kommer bli en riktigt intressant höst!
På det personliga planet har schemat lugnat ner sig ordentligt. Sommarjobbet är nästintill över med bara ett par strödagar kvar att arbeta. Skolan har börjat igen vilket medför betydligt mer fritid för mig. Tid som jag bland annat kommer att lägga på bloggen då aktiviteten nu under sommaren varit under all kritik. Månadsrapporterna har i alla fall kommit ut, vilket det såklart gör denna månad med. Vi sätter igång!

ERG 3.0

Screenshot 2016-09-05 at 08.44.42

Första månaden sen januari med gröna siffror. Oerhört skönt! Kan vi hoppas på en vändning nu?
Svagt sämre omsättning denna månad jämfört med förra. Dock är det troligtvis sista månaden med under 300 spel. Med fler säsonger igång kommer omsättningen troligtvis skjutas i höjden. Något jag välkomnar då det bidrar till mindre varians. En ROI på 101.63% är inga drömsiffror, men det är siffror jag är nöjd med om jag kan ha som slutresultat när jag summerar året i juli nästa år.

Gowi har för första gången i år gröna siffror enligt min bokföring av hans röda spel. Dock får jag själv ett svagt minus på hans spel även denna månaden tack vare att mitt filter på honom underpresterar. Nu är dock alla hans ligor igång samtidigt och historiskt brukar det vara bra perioder för honom. Portfoliogambler skrev i sin rapport ett intressant inlägg där ha diskuterade resultat med Keith från Club Gowi. Rekommenderar er att läsa konversationenen HÄR. Har personligen inte så mycket att säga om konversationen. Det är ingen nyhet att de fuskar med sina officiella siffror, det är bara tragiskt att det är så.

Min egna spel då? Jo de har fortsatt väldigt bra:

Screenshot 2016-09-05 at 13.43.12

Jag tycker det känns väldigt bra överlag med mina egna spel och har kommit in i ett bra flow. Jag rekar alltid det första jag gör på morgonen och jag slår överlag stängningspriserna, vilket alltid är ett gott tecken. Tråkigt att det bara är några få matcher kvar av grundserien och att säsongen därmed börjar att lida emot sitt slut. Playoffen har jag aldrig varit ett fan av att spela på, men ska ändå följa med och kanske lägga några spel även där i år.


Det var allt jag hade att skriva om för denna gången. Har en del idé om ämnen att skriva om i närtid så nästa inlägg borde inte bli en månadsrapport i alla fall.

Må väl mina vänner!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s