Eu-bolag

Detta inlägg sammanfattar ganska bra varför jag i stort sett bara använder mig utav Pinnacle, Betfair och Bet365 för tillfället. Man kan maximera sina vinster genom att använda sig utav EU-bolagen under begränsade perioder. Genom att inte använda bolag som dessa kanske jag förlorar några tusen per år. Men jag sparar in så mycket mer i glädje och tålamod då jag slipper allt drama. Limiteringarna på dessa bolag går inte att undvika om man spelar för att vinna. Problem och drama som detta inlägget beskriver kommer att inträffa flera gånger. Jag tar hellre förlusten och försöker bygga något som kan bli långvarigt.

För faktum kvarstår; Ska du bli långvarig inom betting måste du lyckas på de asiatiska marknaderna.

Annonser

En reaktion på ”Eu-bolag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s