MLB 2016

Som jag skrev i månadsrapporten förtjänar min summering av MLB-säsongen ett eget inlägg. Jag är väldigt nöjd med att jag tog tag i mitt eget spelande igen och resultatet blev hyfsat. Inte bra, men ändå så att jag tror att nästa säsong kommer bli väldigt bra!

screenshot-2016-10-11-at-12-27-36screenshot-2016-10-11-at-12-30-34

Allt som allt blev det 288 spel över säsongen med en ROI på 103.37%. Siffrorna var betydligt bättre fram till mitten av september, där jag helt tappade min edge. Inte nog med att spelen förlorade, oddsrörelserna visade att jag dessutom var helt fel ute. Jag skulle vilja dela upp min säsong i 3 delar.

Den första delen varade från säsongstart och fram till 27 maj. Under denna period spelade jag väldigt sporadisk. Jag hade ingen rutin på att cappa, utan gjorde det när jag kände för det. Allt från kvällen innan och fram till matchstart. Detta är ingen bra metod för mig. Att inte läsa på varje dag är lite att skjuta sig själv i foten. Man missar massor av information och det blir ett tyngre arbete generellt att läsa ikapp. Jag slog ofta stängningsoddsen när jag cappade tidigt, och hade betydligt svårare att hitta värde när jag cappade sent. Resultatet blev följande:

screenshot-2016-10-11-at-12-39-56

Den andra delen av säsongen startade den 27 juni och varade till 15 september. Det var då jag började med min dagliga rutin och cappa varje morgon. Under denna period så slog jag stängningslinan väldigt ofta och det mesta flöt på väldigt bra. När jag cappar på morgonen så känns det som att jag hittat min edge då oddsen för det mesta är orörda sen öppning. Resultatet under denna period blev följande:

screenshot-2016-10-11-at-13-24-15

Den tredje delen varade bara  1 vecka, då jag valde att stänga ner säsongen ganska snabbt. Jag märkte redan i slutet av mittenperioden att jag ofta låg på fel sidan av stängningsoddsen. Men spelen trillade fortfarande in då. Sen kom svackan från den 16 september och inget av spelen trillade in. Det är såklart alldeles för få spel för att säga någonting om. Men det kändes inte längre rätt när jag såg rörelserna på oddsen. Jag la 17 spel under den sista veckan och satte bara 4. Hade det hänt mitt i säsongen hade jag bara fortsatt som ingenting. Nu kom detta med bara 10 dagar kvar av säsongen, vilket medförde att jag kände att det vara bättre att kasta in handduken för säsongen. Resultatet denna sista vecka blev:

screenshot-2016-10-11-at-13-29-50

Allt som allt är jag nöjd med min comeback inom cappandet. Jag gillar att ta fram egna spel och jag känner mig nöjd med att återigen ha klarat av en så stor marknad som MLB. Alla odds jag tar är från Pinnacle så viss boost skulle jag kunna få genom att ta in fler bolag. Speciellt 5Dimes hade säkerligen ökat min avkastning. Problemet med den sidan är att det bara går att spela i dollar. Och att behöva växla valutor igen är ingenting som intresserar mig faktiskt.

Jag ser redan nu framemot nästa säsong med baseball, då jag ska köra på direkt från start. Jag ser det inte som orimligt att ha en ROI på 105% över 500+ spel per säsong, vilket kommer vara min målsättning när det drar igång i april.

Annonser

En reaktion på ”MLB 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s