Månadsrapport Oktober

Jag avslutade förra månadsrapporten med Preseason is over, now it’s time to play. Och visst blev det så. Omsättningen blev hög samtidigt som resultat gick min väg. Det har varit en riktig bra månad och jag är för första gången på nästan 1 år nöjd när jag skriver en månadsrapport. Vi kör igång direkt!

ERG 3.0

erg-3-0

Riktigt bra månad! 12 825:- i vinst känns helt fantastiskt och det är min största månadsvinst sedan September 2015. Jag kommer upp i 547 spel vilket var fler än jag trodde inför månaden. Att ligga mellan 300-700 spel per månad anser jag vara högst rimligt för att få ner varians samt kunna göra en bra vinst. Med min snittinsats på 500:- per spel så blev omsättningen 273 500:- totalt.

Månadens ROI blev 104,69%, vilket i sig är långt ifrån fantastiskt. Men det är en ROI som är väldigt, väldigt nöjd med. Skulle jag kunna hålla den över vintern så kommer det här projektet att bli väldigt lönsamt. Långsiktigt är jag dock nöjd med en ROI på 101% och väldigt nöjd med 102% vilket med min beräknade antal spel kommer att generera 50 respektive 100 units till kassan.

Vad är det då som jag gjort annorlunda denna månaden jämfört med resten av projektets månader? Egentligen ingenting. Jag har gnetat på med samma metoder som alltid. Med skillnaden att variansen varit trevlig mot mig. Jag har faktiskt till och med presterat sämre än vad jag borde. En av de jag ryggar spelar på väldigt känsliga marknader vilket medför ganska stora oddsdropp. Denna månaden har jag varit väldigt dålig på vara först och få bäst odds, vilket medfört klart sämre resultat. Detta gör att jag inte är helt nöjd med månadens resultat, då jag vet att det borde varit betydligt bättre. Men så är det väl alltid. Mycket vill ha mer.

graf

Resultatmässigt toppade månaden redan efter 15 dagar. Vi den tiden hade jag lagt 267 spel med en ROI på 112,88% och en vinst på över 17 000. Efter det blev det lite stampande följt av en liten svacka och en liten återhämtning. En väldigt trygg månad och jag har mått som en prinsessa, även under andra delen av månaden.


November kommer även den bli en månad med väldigt mycket spel. Jag kommer dock vara bortrest en vecka vilket kommer medföra att det inte blir ett enda spel den veckan. I övrigt ska det nog flyta på väldigt bra. Totalt har jag nu placerat 1348 spel med en ROI på 101,37% i projekt ERG 3.0. Med 3 raka månader med gröna siffror hoppas man på att det ska fortsätta på den vägen. Det känns i alla fall oerhört bra!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s