I väntan..

Sitter framför datorn och väntar in att NFL ska börja så tänkte att jag lika gärna kan fördriva tiden med ett blogginlägg.

En vecka in på den nya månaden. Spelen rullar på som vanligt. Inte bokfört något men skulle uppskatta det till strax över 100 spel med ett resultat runt 0:an.

Svenskbollen avslutades idag. Sista omgångarna har känts väldigt avslagna då mitt lag inte haft någonting att spela för, så det känns lite som en lättnad att det är slut. Nu kan man släppa det helt för att sedan vid årsskiftet börja tagga igång igen för en ny säsong. Spelmässig bryr jag mig inte de minsta att säsongen är över då jag de senaste 2 åren enbart lagt en handfull spel på svensk fotboll.

Även min bettingliga MLB har avslutats under fantastiska omständigheter när Kuberna från Chicago tog hem World Series för första gången på 108 år. Detta efter att ha legat under med 3-1 i matcher och avgjort i extra inning i 7e avgörande. Undra hur många år det dröjer innan det blir en film om detta. För visst låter det lite som en Hollywoodfilm?

Val i USA i veckan och många bettingprofiler, med Marketbeaters-Victor i täten, har spelat på Trump-seger. Jag känner att jag har tillräckligt med risk redan i och med min aktieexponering, så jag håller mig borta från spel på politik. Jag ser däremot fram emot att följa valvakan på tisdagnatt. Det kommer säkerligen bli en riktig rysare!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s