Bokföringstest

När man spelar så pass mycket spel som jag gör per månad så blir själva bokförandet en väldigt tidskrävande uppgift. Jag bokför dessutom utöver mina egna odds även alla min tjänsters odds för att sedan kunna jämföra hur nära jag är att få samma resultat. Det är alltså en väldigt tidskrävande uppgift att bokföra allt. Förra månaden var det över 500 spel som lades och upp emot 1200 som bokfördes i spreadsheet.

För att spara in tid har jag denna månad valt att i knappt bokföra några spel alls löpande under månaden, utan göra det till ett stort projekt i slutet av månaden. Genom att göra det vid ett tillfälle får man vissa synergieffekter som gör att jag troligtvis sparar ett par timmar. Ska jag rätta till exempel NBA-spel så är det mest tidskrävande att öppna mail och leta upp resultat. Saker jag får göra oavsett om jag ska rätta 1 eller 100 matcher.

Nu är det ny månad och det är dags för mig att ta tag i det här. Känns inte jätteroligt att veta att man har x antal timmar med bokföring framför mig i helgen. Samtidigt har det varit skönt att inte behöva tänka på bokföringen på hela månaden. Att inte heller veta resultatet under månaden är även det skönt. Visst har jag mina aningar om ungefär hur det gått då jag ser spelbolagssaldona. Men det kan vara bra i dåliga perioder att bara köra utan att veta hur illa det är.

Månadsrapporten kommer i vart fall att dröja några dagar extra. Men den kommer att komma. Och mina aningar säger att det varit en riktigt bra månad, igen. Jag vill även pusha för att fler lägger ut sina månadsrapporter på twitter. Jag tycker det är riktigt kul att se hur det går för er andra med. Vi kanske får skapa en hashtag till månadsrapporter?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s