Månadsrapport november

November är över sen en vecka tillbaka och vi är inne i julmånaden december. Men när man ser till mina resultat känns det som att julen kom tidigt i år. För vilken månad november blev. Bettingen var, som ni snart kommer se, helt outstanding. Jag har varit på en grym semester. Jobb och skola har flytit på. Nej ingenting att klaga på i november. Vi kör igång med siffrorna, för de är riktigt fina!

ERG 3.0

screenshot-2016-12-08-at-20-25-45

Hur börjar man en sån här rapport? Jag har väl blivit något av en expert på att kommentera dåliga resultat i den här bloggen. Klaga på varians och att någon underpresterar, vilket kommer jämna ut sig med tiden. Denna månaden är precis tvärtom. Alla presterar och levererar toppensiffror. Den som presterat sämst har en ROI på 104 %, vilket enligt mig är fantastiska siffror och långt över godkänt. Detta är fjärde raka plusmånaden och den andra i rad med vinster på 5-siffrigt belopp. Helt fantastiskt!

Utöver resultatet då? 494 spel över månaden, detta trots att jag var utomlands i en vecka och därför inte placerade ett enda spel den veckan. Troligen kommer december att ha ett liknande antal spel då det är betydligt färre matcher runt jul. Jag omsätter runt en kvartsmiljon under dessa månader vilket är ganska fantastiskt egentligen.

screenshot-2016-12-08-at-20-26-28

Den 3e december var resultatet minus nästan 7000:-. Vid det laget hade jag varit nöjd om denna månad bara tagit sig upp på gröna siffror. Men månaden repade sig väldigt bra efter det. Vägen dit kanske ser ganska stabil ut, men i själva verket var den rätt krokig Till exempel den 20e när över 5000:- förlorades. Det är trots allt 10 spel minus, blodröd dag med andra ord. Månaden har även bjudit på flertalet dagar där vinsten varit över 5 spel, vilket inte hör till vanligheterna. En bumpy ride men med riktning snett uppåt!


Mitt test med att bokföra alla spel när månaden är slut blev en känsloresa. Det var riktigt skönt att slippa tänka på det under hela månaden. När sen månadsskiftet kom och jag hade 1000+ spel att bokföra var det däremot inte lika roligt. Men det gick faktiskt förvånansvärt fort att få in allt. Trots att jag under depressionen inför all bokföring kastade in handduken på twitter och förkastade min idé, är jag ganska nöjd ändå med testet och kommer köra det även efter december för att utvärdera då.

Totalt tog det ungefär 6 timmar att få in allt i spreadsheet och jag tror nog att det tar upp emot 8-10 timmar när jag bokför löpande. Speciellt om man räknar uppstartstiden för bokförandet. Men det är framförallt synergieffekterna som jag tagit upp tidigare som jag sparar in tid på. Det som tar tid är att klicka runt och ta fram resultat till varje serie/liga. När jag väl är inne på till exempel NBA, flyter rättandet på väldigt snabbt. Oavsett om det är 5 eller 50 spel.


Under december, som redan är en vecka gammal, antar jag som sagt att omsättningen kommer gå ner lite då många ligor tar julledigt. 400-500 spel kommer jag förhoppningsvis upp i ändå. Förhoppningsvis kan jag avsluta året med gröna siffror, men efter två såhär bra månader känns det som att variansen borde visa sitt fule tryne snart.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s