ERG 2.0 vs ERG 3.0

Spelandet denna höst har verkligen gått helt fantastiskt och jag svävar på moln just nu. Jag känner verkligen att hybrisen börjar komma och jag blir mer och mer sugen på att skaffa nya tjänster till min portfölj. Läskigt egentligen hur snabbt man glömmer sin historia. Så sent som i juni var allt katastrof och jag hade tankar vissa dagar på att lägga av. Nu är allt en dans på rosor.

För att inte glömma bort har jag därför gått tillbaka och läst lite gamla månadsrapporter. När jag tänker tillbaka på ERG 2.0 så minns jag bara den helt katastrofala våren. Jag har inget minne av hösten alls kvar, men som tur är har bloggen och mina spreadsheet det. När jag ser tillbaka på hösten 15 och jämför med denna höst är det häpnadsväckande hur lika de är.

erg-20-host erg-30-host

Detta får en verkligen ner på jorden igen och släcker all hybris. Det kan gå riktigt fort inom betting och det gäller att var ödmjuk. Jag tänker inte vara med en ny monstersvacka och för att undvika det får jag inte tappa fokus.

"Enklaste sättet att blir fattig fort är att försöka bli rik fort"
-Mikael Syding

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s