Inför 2017

Vi närmar oss det nya året med stormsteg och det är dags att sammanfatta året och blicka framåt inför nästa. Jag tänkte att jag agerar bakvänt och blickar framåt mot 2017 nu och summerar 2016 efter nyår.

Det är med stor förväntan jag ser fram emot 2017, precis som mot alla andra år i och för sig. Jag gillar verkligen att sätta punkt och börja om. Summera och sprida planer. Årsskiftet är ett perfekt tillfälle för det! Inför 2017 har jag en hel del planer, både med spelandet och på det privata planet. Det kan bli så att spelandet får komma i andra hand under vissa perioder, men på det stora hela ska min fond jobba på. I min uppbyggnad av fonden har jag verkligen lyckats att minimera den tid jag behöver lägga ner på spelandet, samtidigt som jag får ut en stor omsättning och potentiell avkastning. Att lägga mina spel tar ungefär 30 minuter om dagen som det är nu. Dessutom vet jag exakt när spelen kommer för att jag ska ha möjlighet att få dem. Skulle jag missa tidpunkten finns för det mesta oddsen kvar även senare. Med andra ord, det fungerar väldigt bra just nu!

Vad är mina mål med spelandet för 2017 då? Jag har spånat på vad som är rimligt, utmanande och utvecklande för just mig och kommit fram till följande.

  • Hamna åtminstone +/- 0 under våren och därmed summera mitt första gröna helår sen bloggen startade.
  • Helåret 2017 ska summeras med en avkastning som överstiger 101 %. Över ett helår uppskattar jag att jag placerar 5000 spel vilket betyder att jag ökar min rulle med 50 % med en ROI på 101 %.
  • Följa och dela med mig av mina spel i MLB under 2017. Tanken är att mina spel ska publiceras gratis här på hemsidan varje dag så att alla som vill kan följa.
  • Ha en avkastning på minst 105 % på mina egna spel.
  • Fortsätta skriva på enriktiggambler.com och utveckla sidan.

Alla dessa mål ser jag som klart uppnåbara. Med lite tur, lite skicklighet och massa hårt jobb ska jag se till att när vi summerar 2017 ska alla dessa mål vara uppfyllda!

Må väl alla läsare så hörs vi när raketröken lagt sig och vi är inne i 2017!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s