Månadsrapport December

Ännu en månad har gått och dags att summera. Nu även slut på kalenderår och ERG 3.0s första halvår. December bjöd på en hel del inlägg på bloggen och besökarna ökar i stadig takt. Ska försöka hålla uppe inläggstakten även i fortsättningen utan att för den sakens skulle trumma på kvalitén. Trots julledigheten har det trillat in en hel del spel under månaden dock med sämre resultat än vad jag börjar bli van vid.

ERG 3.0

screenshot-2017-01-04-at-21-29-47

Efter 4 raka månader med gröna siffror blev det en röd julmånad. De kommer de också, det vet jag allt för väl. Som tur är blev det enbart en marginell förlust på 3248:-, vilket blir strax över 6 units. Inte något att direkt hänga upp sig på utan det blir bara att köra vidare i Januari!

Omsättningen blev över förväntan under månaden; 607 spel! Jag trodde att julledigheten skulle påverka mer då det är uppehåll i många ligor, men det trillade in en hel del ändå. Det ska bli kul att se hur många spel det kan bli under januari när många av de ligor som har uppehåll nu sätter igång.

screenshot-2017-01-04-at-21-29-59

Månaden började väldigt bra och efter halva månaden planerade jag nästan vad jag skulle skriva efter min 5e raka plusmånad. Men det går snabbt inom spel och en blodröd vecka med -25 spel så vändes steken tvärt. Trist att fokus blir på den dåliga veckan istället för den fantastiska starten med 12 000:- plus efter 10 dagar. Men så är det. Förluster känns tyngre än vinster är glädjande, tyvärr.

Inte mycket att tillägga i rapporten. Jag kommer göra ett halvårsbokslut där jag kommer att djupdyka i hur mina tipsters har presterat under hösten samt hur min ryggning av dem har fungerat. Det inlägget  blir betydligt matigare vilket gör det onödigt att ta upp saker redan här. Jag lägger denna röda månad bakom mig och siktar mot att starta året på bästa sätt med början på en ny vinnarstreak!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s