Marketbeaters

crjt8ioh

Vad är Marketbeaters?

Marketbeaters är en betaltjänst som har tagit betting-Sverige med storm. 3 kända profiler på twitter; Insidebetting, Bettingamatören och Greed startade tjänsten 31/5 2015 med fokus på svensk och spansk fotboll. Dessa tre har sedan starten givit ut 1700 spel med en ROI på 107,5 %. Riktigt bra siffror!

De har flera gånger försökt utöka sin tjänst med fler tipsters. De misslyckades stort i sina två första värvningar, Larre med fokus på Italien och Kina, samt Wolfman med fokus på England. Dessa två kom gemensamt upp i 220 spel med 92,7 % i ROI. Till säsongen 16/17 har de tagit in Arash som spelar på tyska Bundesliga, en lyckad värvning än så länge även om jag ifrågasätter mängden spel som hans modell producerar.

Nu i januari har de även presenterat två nya tipsters. Daniel som spelar på hörnor från världens alla hörn är enligt mig en supervärvning. Hans resultat och resultatkurva är magisk och kan han hålla den nivån även nu så är bara hans spel värda avgiften. Den andra värvningen var Johan som följer norsk fotboll. En för mig okänd spelare som jag inte sett något historisk spreadsheet ifrån. Enligt DENNA tweet hade han i alla fall bra resultat förra säsongen, men utan bevis drar inte jag för stora växlar av det.

Min portfölj

Jag personligen följer inte tjänsten, men läser i stort sätt varje vecka om folk som hyllar tjänsten. Anledningen till att jag inte följer tjänsten är inte att jag inte tror på den. De har visat nu under lång tid att de är att räkna med och att de genererar bra avkastning. Anledningarna är i stället att de inte alls passar in i mitt tankesätt hur jag vill bedriva min spelverksamhet. Jag gillar att få mina spel på fast tidpunkt så att jag kan gå in och ta spelen och sen leva vidare. Detta går inte med Marketbeaters då det när som helst kan komma spel i appen.

En andra anledning är att jag vill ha bra avkastning i Asien. För att kunna vara med långsiktigt är det viktigt att slå den asiatiska marknaden, vilket mitt fokus är på. Sedan starten av tjänsten har 1175 spel placerats med Sportmarket med en avkastning på 102,16 %. Detta är i lägsta laget med tanke på att det förekommer vissa oddsdropp om man inte är relativt snabb. Visst hade resultatet höjts en del om man inte räknar med de tjänster som inte längre förekommer inom tjänsten (Larre och Wolfman), men det blir en missvisande statistik.  Under 2016 var resultatet fantastiskt även i Asien med en ROI på 108,78 %, så jag hoppas att de kan fortsätta hålla den nivån.

I EU har Insidebetting inga problem med att producera fantastiska siffror. Nu med även Daniel på de marknaderna kommer troligtvis tjänsten totala ROI närma sig 110 % vilket är otroligt bra. Det tråkiga med EU-bookies är att det är under en begränsad period man kan använda dem. Men så länge man kan det finns det nog ingen bättre tjänst att mjölka bolagen på pengar med hjälp av.

Min slutsats

Jag tycker tjänsten är riktigt bra som helhet, om än att den inte passar mig att följa. Har man fortfarande tillgång till många EU och sitter vid datorn större delen av dagarna så är tjänsten klockren. De som spelar på EU-bookies (Insidebetting och Daniel) kommer troligtvis krossa marknaderna även i framtiden vilket gör den till en perfekt start i bettingkarriären för nybörjare. Insides spel på de svenska ligorna står för runt en 25 % av de totala spelen men för nästan 75 % av vinsten.

I framtiden kanske tjänsten blir aktuell för mig. Om jag får ett jobb med mycket datortid eller satsar fullt ut på bettingen. Men tills dess stannar jag utanför denna tjänst och gläds åt alla andra som tjänar pengar med hjälp av den!

 

Annonser

En reaktion på ”Marketbeaters

  1. Ping: Monthly report July | enriktiggambler

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s