Månadsrapport Januari

Årets första månad är passerad. Det är i mitten på Januari de senaste två åren gått från riktigt bra till misär. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var en aning nervös inför starten, speciellt med tanke på att jag höjt min insats från 500:- till 600:- per spel i och med min övergång till Sportmarket. Men som ni ska se så summeras månaden som godkänt.

ERG 3.0

screenshot-2017-02-04-at-12-40-28

Massiv volym under månaden då jag snuddar upp emot 700 spel. I och med min höjning till 600:- spel blir omsättningen väldigt hög. Så hög att det blev rekord för en månad i en enskild fond för mig. Känns galet när man ser summorna man omsätter på en månad egentligen. Det är inte konstigt att människor tittar snett när man berättar att man omsätter miljoner på spel per år.

Vinsten för månaden summeras till 6300:-. En siffra jag är väldigt nöjd med. Skulle jag upprepa den vinsten resten av året blir årsvinsten 75 lax. En ROI på 101.54 % är väl inte direkt något som många skryter med, i alla fall inte de jag ser på twitter. Men faktum är att jag inte är missnöjd med den avkastningen. Jag ser det som ett klart rimligt, långsiktigt mål att ligga på mellan 101 och 102 % i ROI. Om man som jag lägger 5000 spel på ett år, har en ROI på 102 % och placerar 1 % av startkassan per spel, så dubblas kassan varje år. En långsiktig ROI på 101 % så växer kassan med 50 %. Helt fantastiska resultat om man ser de långsiktigt. Och med tanke på hur skalbart betting är ger det fantastiska möjligheter.

Jag har nu i fonden passerat 3000 spel i fonder och har en ROI på strax över 102 %. Jag är grymt nöjd!


I övrigt så är det, som vanligt, mycket klagomål på Gowi på Twitter. Jag ändrar inte uppfattning om tjänsten och ser verkligen inte att han är slut. Sen ERG 3.0 startade har jag lagt strax under 500 spel från honom och har med det gjort en vinst på 10 000:-. Jag fortsätter med att köra mitt filter på hans spel och tror att det kommer fortsätta att prestera. Efter att ha fått hans Super Bowl-mail idag så står det också klart att det blir Falcons som jag kommer hålla på imorgon natt. Oavsett utfall på spelet kommer det bli en grym match, med troligtvis massor av poäng.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s