Månadsrapport Februari

Tiden går alldeles för fort fram, tänk att det redan är vår. Det känns inte alls så längesen som man stressade för att köpa in alla julklappar. Snart är det dags för guldtiden där sommarsäsonger och vintersäsonger överlappar varandra. Blir förhoppningsvis en lönsam period för mig! Men först ska vi summera februari. En ny månad med rekordomsättning dock med ett tråkigare utfall än föregående rekordmånad.

ERG 3.0

Screenshot 2017-03-02 at 18.17.36.png

Hela 758 spel denna månad är riktigt mastigt, men klart hanterbart. Tror att mars blir peakmånaden för mig angående omsättning innan den dalar igen. Jag känner mig riktigt trygg med dessa volymerna just nu. Antagligen för att det var ett bra tag sedan jag åkte på en riktig mina. Men med så här stor volym minskar risken för minor så länge jag spelar till EV+, vilket jag antar att jag gör.

Resultaten denna månaden nådde inte upp till grönt. Men jag är trots det ändå nöjd med resultatet. Det kunde varit värre, betydligt värre. Jag började månaden riktigt bra för att sedan totalt kollapsa:screenshot-2017-03-02-at-18-23-53

Ingen rolig period, men faktum är att jag inte märkte av den så mycket. Visst visste jag att jag var minus, men att jag backade 20K under 2 veckor trodde jag inte. Jag fortsatte helt enkelt i vanlig ordning lägga mina spel varje dag. Hade jag bokfört varje dag hade jag nog haft en helt annan psykologisk bergochdalbana under månaden.

ERGs egna

Dags att damma av denna sektion igen då jag faktiskt tagit upp cappandet av fotboll igen under månaden. Jag har aldrig varit lika bra på fotboll som på baseball, men jag känner att jag har bra förutsättningar för att klara någon % i ROI.

screenshot-2017-03-02-at-18-30-06

Gröna siffror -> jag är nöjd. Sen får vi se om det bara är ren bondtur eller om jag kan fortsätta hålla mig på grönt.


Det var allt för denna månaden. Då jag håller på med examensarbete just nu till min kandidatexamen kommer bloggen att komma i lite kläm. Men jag ska förhoppningsvis hinna med åtminstone månadsrapporterna även i framtiden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s