Månadsrapport Mars

Det blev inget inlägg alls denna månaden. Mitt fokus har varit på uppsatsen i skolan, vilket gjort att denna sidan blivit lidande. Tyvärr ser det även ut så de närmsta två månaderna, men månadsrapporterna ska i alla fall komma precis som vanligt. Spelandet påverkas inte nämnvärt utan jag har väldigt bra rutiner för att lägga spelen ändå.

ERG 3.0

erg

Mars blev en riktigt fin månad för mig. En av de jag följer hade en sån månad där allting sitter. Bland annat satt 11/11 spel en lördag. Aldrig varit med om ett sweep med så många spel. Men någon gång ska det med hända, precis som att 0/11 också kommer inträffa så småningom. Övriga tipsters hade en svag plusmånad, men fortfarande gröna siffror. Känns skönt att jag fortsatt slipper de där helt värdelösa månaderna av någon. Så länge alla håller en jämn nivå så räcker det med att en får flow för att resultatet ska bli riktigt bra.

Jag trodde att omsättningen skulle peaka i mars, men peaken blev nog redan i februari då jag enbart kom upp i 574 spel denna månad. Nu går jag över till lite mer lågsäsong, vilket gör att jag sneglar på att ta in en ny tipster. Efter att ha blivit inspirerad av Portfoliogambler är jag sugen på att ta in en galopptjänst att följa under sommarmånaderna. Osäker på vilken det blir än så länge, men tills nästa månadsrapport har troligtvis en sådan tjänst införskaffats på prov.

ERG:s egna

egna

Jag fortsatte denna månaden med egna spel på fotboll. Gick aningen sämre denna gång och efter strax under 200 spel ligger jag på -0,5 units. Får se hur mycket tid detta får i april då MLB startar upp imorgon.

Jag kommer som annonserats tidigare publicera mina spel på MLB offentligt detta år. Spelen kommer att gå att hitta på MLB 2017 varje morgon under säsongen. Ser verkligen fram emot att följa baseballsäsongen och jag hoppas på ett resultat i minst samma nivå som föregående år. Om ni skulle vilja rygga, är det såklart på egen risk. Jag personligen skulle inte rygga mig eftersom jag har alldeles för få spel redovisade. Men ni gör som ni vill och skulle ni rygga hoppas jag ni vinner massvis!

Kvartalsrapport Q3

I och med att mars är över är även mitt tredje kvartal över. Då kan det väl passa bra att redovisa resultatet för dessa tre månaderna.

q3

Under Q3 har det blivit strax över 2000 spel med en avkastning på över 20 000:-. Ett resultat jag är väldigt nöjd med. Som sagt tidigare tror jag att jag långsiktigt bör ha en ROI på mellan 101 och 102 %, vilket är i det spannet jag presterar just nu.

q1-3

Totalt under dessa 9 månader har det blivit nästan 4500 spel och en vinst på över 50 000:-. I och med att startkassan för projektet var just 50 000:- betyder det att jag nu har dubblat min kassa. Det känns riktigt bra kan jag säga er. Det betyder även att jag nu har vunnit tillbaka det jag förlorat under ERG 1.0 och ERG 2.0. Det känns stort riktigt stort för mig! Efter två förlustår ska det nu mycket till för att jag inte ska visa gröna siffror för detta helåret. Jag har verkligen utvecklats mycket under detta året och min disciplin har verkligen blivit bättre.

Framtidsutsikter – Q4

Det kommer att bli en del förändringar inför Q4. Jag har haft dessa i åtanke väldigt länge, men väntat på avsluta kvartalet för att införa dem.

  • Galopp – Jag kommer som sagt troligtvis att ta in en galopptjänst. Oklart vilken men någon kommer det att bli.
  • EU-spel – Från och med starten av Q4 kommer jag höja insatsen på de spel med fokus mot EU-bookies. Min ROI på Sportmarket/Pinnacle under ERG 3.0 är 101.25 på 4000 spel, medan min ROI på EU-bookies är 108 på 500 spel. En niondel av spelen står för halva vinsten. Jag ska försöka att utnyttja detta genom att höja insatsen för dessa till 1000:- spel (1 % av min nuvarande kassa) för att försöka öka min vinst. Ett 80/20 tänk som jag hoppas kommer utvecklas bra.
  •  Övriga spel ligger kvar på 600 :- per spel då jag efter att ha läst denna artikel, vill sänka mitt flatbet som procentsats av rullen. mellan 0,5-0,75 % av rullen ska mitt flatbet ligga på.

 

Sådär, det var ett matigt inlägg med mycket nyheter och information. Hoppas det era månader gått lika bra som min! Nu köttar vi igång våren med start av Allsvenska om några timmar och MLB imorgon!

ERG

Annonser

En reaktion på ”Månadsrapport Mars

  1. Ping: Månadsrapport April | enriktiggambler

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s