Månadsrapport April

En månad till har passerat och dags att summera utfallet. Blev inga inlägg denna månaden heller och trenden ser inte ut att brytas i maj. I juni ska jag ta tag i bloggen igen på riktigt då jag då har tagit min examen. Fram tills dess blir det enbart MLB-spel och månadsrapporter.

ERG 3.0

april

Omsättningen traskar så sakteliga neråt i takt med att säsonger går in i sina slutskeden. Över 400 spel är ändå helt okej omsättning, ser man till förra årets omsättning i april var den betydligt lägre vid den här tiden.

Resultatet hamnade på en vinst strax under 6000 riksdaler. Fin inkomst känner jag rent spontant. 5-10 units upp per månad är en enligt mig en bra riktlinje att ha för spelandet. Med den takter ökar man rullen med 60-120 % på ett år.

102,19 % ROI är jag också väldigt nöjd med. Det är i övre intervallet på min långsiktiga målsättning.

Galopp

Jag skrev i förra månadens inlägg sneglade på att ta in en galopp-tipster, vilket jag också gjorde. Jag fick en veckas trial av Sureshot racing och provade hans Early service. Det var en fint skött tjänst med spel som skickades ut samma tid varje morgon (kl 08:00) med spel på 5-15 hästar ungefär. Spelen togs från eu-bookies och bokfördes, om jag förstått de rätt på ett snitt av minst 3 bookies.

Jag testade tjänsten med en något lägre insats än vanliga flat, nämligen 400 kronor per spel. En något hög insats känner jag med facit i hand då variansen är väldigt hög. Snittoddsen på de spel jag tog var  6.62, så ni förstår variansen som kan bli.

Resultatet då?

sure

Inget vidare, men få spel och hög varians så inte så mycket att dra från det resultatet. Klart hade det varit roligare med ett bra resultat på testveckan, men jag drar absolut inga slutsatser från detta stickprovet.

Kommer jag fortsätta med tjänsten då?
Njae det blir nog inte så. Det var faktiskt mer tidskrävande än jag trodde att följa spelen. För att matcha oddsen behövde jag titta runt på 3-4 bolag vilket är ganska jobbigt med 15 spel på en morgon. Jag märkte även av svårigheter att få in mina 400 kronor på vissa bolag, speciellt på hästar med odds över 20. Bet365 och Racebet funkade bra, men så fort de inte hade bra odds nog blev de problem.

Problemet med att matcha odds är betydligt större inom hästsport än fotboll också. Ett dropp i en fotbollsmatch kanske är 2.10 ner till 2.00. I galopp är det från 6.50 ner till 5.5 vilket är en massiv skillnad.

Min slutsats av Sureshot Racing är de är en bra service, men den passar inte mig och mitt spelande vilket gör att jag avstår. Troligtvis avstår jag galopp helt tillsvidare och håller mig till det jag förstår bättre. Det var ett kul test att göra i vart fall.

MLB 2017

Mitt eget spelande då. Jo MLB säsongen har dragit igång och ja placerade under april 106 spel. Resultatet är klart under förväntan med ett kraftigt minusresultat.

erg

4600 minus var såklart inte den starten jag hoppades på. 92,71 ROI är bedrövligt. Jag hoppas att det inte är någon som ryggat spelen med stora summor åtminstone.

Men det är bara att kämpa vidare. Säsongen är ung, bara 15 % är spelad, och det finns gott om tid att ändra riktning på skutan. Jag har trots mitt dåliga resultat slagit Pinnacles closingodds 61 % av gångerna, vilket får ses som vägvisare om att jag gör någonting rätt. Det är bara hoppas att matcherna trillar in. Men kan säga att det är lite frustrerande att ha en ROI på 80 % på totals-spelen samtidigt som jag där slår closiingsodds kraftigt.

EU vs Sportmarket

Skrev även i förra inlägget att jag skulle höja mina insatser på EU-böcker för att öka min avkastning. Utfallet blev inte riktigt som förväntat med Asien som största vinnare denna månad. EU-fick i och för sig ett sänke med galoppspelen, men en avkastning klart under förväntan ändå.

Ingen stor skillnad men ROI för EU kommer i fortsättningen troligtvis vara närmre 110 % än 102 %, tror jag. Ett resultat jag också har om jag räknar bort galoppen.

Summering

Allt som allt en bra månad spelmässigt. Även om galoppen och mina egna spel drar ner resultatet. Min portfölj håller takten bra även nu under slutet av säsongen. Nu är det bara två månader kvar av spelåret och resultatet och jag har en ROC på 113 % och en ROI på 102.09 %. Ett riktigt bra spelår som jag hoppas håller i sig ända in i målgången!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s